HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rendesen odatették magukat a fiúk!

2011.09.20. 19:50 SportClub

  A pénteki, Ferencváros elleni mérkőzés után most a dunaújvárosi csapat látogatott otthonunkba. Sok a sérült a csapatban, a svéd edző elment, gyenge szezonkezdet, és ezek a "szerencsefaktorok" mind-mind egyszerre jelentkeztek a csapatnál. Úgy tűnt, hogy a mai találkozón nem lesz sok esélyünk, ha nem javul a játék képe az előző meccsekhez képest. A fiúk megcáfoltak és nagyon megverték a Dab-ot.

  Nagyon jól indul a mérkőzés számunkra, hisz az egyre jobb formában játszó Szőcs Moldován középre betett korongjába ér bele, a pakk pedig Sevela fölött vágódik a hálóba. Ezután is nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelet és számos helyzetet puskázunk el, de Kozuchnak is akad néhány védeni valója.

  A középső játékrész 24. percében Becze 2 percet kap, de sikeresen kivédekezzük. A 29. percben Hüffner bottal arcon találja Virágot, amiért 2+2 perces büntetést osztanak ki a sporik. Ezt pedig rég látott hatékonysággal használjuk ki: előbb Novak hátratett korongját Hruby a kék vonal közeléből vágja be a jól takart Sevela mellett, egy percre rá pedig  ismét a szlovák védő lövése jön vissza a palánkról, amit Novak ravaszul húz vissza a kapu irányába és megszerzi a csapat harmadik gólját. A harmad második felében Kozuch többször is bravúrral hárít. A vendégek részéről kezdenek elszabadulni az indulatok, de nem történik komolyabb balhé. A 39. percben Pozsgai kap kis büntetést, öt a négy ellen ismét sikerül felállni és járatni a korongot, azonban mikor Hruby-hoz kerül a korong egy dunaújvárosi botja az arcán landol, amire a bíró furcsa módon nem fúj semmit és két játékos is indulhat rutinos kapusunk ellen, aki ismét hatalmasokat hárít.

  Az utolsó húsz perc elején Hegyi megkapja hatodik büntetőpercét, amit Hruby kegyetlenül kihasznál, védhetetlenül vágja fel a kék vonal közeléből. Két perccel később Hüffner pihenhet meg 12 percig, majd Pozsgai is erre a sorsra jut. Az 58. percben kialakul egy kis kakaskodás, Virág és Tőkési akaszkodik össze, de Becze is belekeveredik egy kisebb szópárbajba. Az indulatok aztán lenyugodnak, a mérkőzés végét jelző duda pedig megszólal, és elkönyvelhetünk egy lélektanilag nagyon fontos győzelmet.

   Hurtaj keze az első harmad végén láthatóan megsérült, és nem tudta vállalni a meccs második felét, reméljük semmi komolyabb gond nincs vele. Stano shotout-ja külön dicséretet érdemel, azonban nem mehetünk el szó nélkül Hruby játéka mellett, valamint a fiatal védő, Bors Huba teljesítménye is nagy bizakodásra ad okot a jövőre nézve, hisz sokszor levette a pályáról a dunaújvárosi legényeket a maga 17 évével (november 15.-én tölti a 17-t). Természetesen minden elismerést megérdemel az egész csapat, nagyon jó játékkal és helyzetkihasználással padlóra küldtük az ellenfelet. Folytatás pénteken ugyancsak itthon a brassóiak ellen. Szép volt fiúk!

   HSC Csíkszereda - Dab.Docler   4-0

Gólszerzők: Hruby 2, Novak, Szőcs

17 komment

süti beállítások módosítása