HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kiszenvedett győzelem

2011.09.18. 20:52 SportClub

  Ma este a Ferencváros látogatott a Vákár Lajos Műjégpályára, hogy összemérje erejét csapatunkkal. Az első harmad nem hozott sok izgalmat, de ennek ellenére mi mehetünk 1-0-ás előnnyel szünetre, hisz a 7. perc elején Hurtaj passzából Becze szerez vezetést. A harmad végén két játékost is kiállítanak a vendégektől, de nem sikerül kihasználni az előnyöket.

  A második harmad nem hoz pörgősebb és jobb játékot egyik csapat részéről sem, így egy nagyon álmos 20 percet ülhetünk végig.

  Az utolsó játékrészben sem javul a játék, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az utolsó 5 perc sokkal izgalmasabb volt az előző 55-nél. Négy perccel a vége előtt Becze szerzi meg második gólját egy nagyon okos lövés következtében, majd amikor még alig több, mint fél perc van a mérkőzésből, Virág váltja gólra Szőcs átadását, az üres kapuba kell betalálnia, mert a vendégek a kapust is lehozták 59:00-nál. Végül ugyancsak Becze teszi fel az i-re a pontot: Virág viszi be a harmadba a korongot, szépen veszi észre az érkező Beczét, ügyesen tálalja neki a pakkot és ott is a fiatal 20-as mesterhármasa. Ami ezután történik az elkerülhető lenne, ha esetleg Berta nem kezdene belekötni mindenbe. Virág a sisakját leveszi Becze előtt, így tiszteleg játékostársa három góljának, amiért - nem tudni mi okból - Berta kötözködni kezd vele. Ekkor viszonylag gyorsan lecsillapodnak a kedélyek, nem úgy az utolsó bedobás után. Egy másodperccel a lefújás előtt Berta teljesen szándékosan bottal üt oda Becze állára, ami rögtön el is hasad és erőteljesen vérzik. Természetesen a mérkőzésen legjobban teljesítő játékosa nagyon hevesen számon is kérné tőle, de szerencsére nem alakul ki semmi komolyabb kakaskodás. Berta 5+20 percet kap, míg Becze 2 percet. 

   Az eredmény ellenére a játék egyáltalán nem volt biztató keddre nézve (Becze és Kozuch emelkedtek ki a mezőnyből leginkább). Sokszor pontatlanul, kedvtelenül játszottak a fiúk. Reméljük, hogy kedden egy jobban és tüzesebben játszó csíki csapatot láthatunk a jégen, mert nagyon nem lesz könnyű menet a dunaújvárosiak ellen. Hajrá Szereda!

  HSC Csíkszereda - Ferencvárosi TC  4-0

Gólszerzők: Becze 3 és Virág

  

  

30 komment

süti beállítások módosítása