HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Zúg a csarnok, itt a bajnok!

2011.01.23. 00:17 SportClub

 Ma este Csíkszereda adott otthont a Mol Liga döntő ötödik mérkőzésének. Senki nem mondta ki nyilvánosan, de azért mindenki győzelmet remélt a találkozó előtt. Ismét megtelt a csarnok, ahogy mondani szokták, a csillárokon is emberek lógtak. A meccs előtt elénekeltük a magyar- illetve székely himnuszt, kezdődhetett is a csata...

 Nagyon jól kezdünk, az elejétől letámadjuk az ellenfelet, aminek a harmadik percben meg is lesz az eredménye. Novak passza után Sikorcin nem ijed meg, betör a vendég játékosok közé, addig húzogatja, hogy Lindström is kimozdul, Siki pedig betalál, 1-0. A harmad közepe fele Magosit kétszer is leküldik a sporik, a második emberelőnyt pedig értékesítjük, Sikorcin a kapu előtt álló Hrubynak passzol, aki a vendégek kapusa mellett lő a kapuba, ezzel két gólosra növeli előnyünket.

  A második játékrészben - az előbbihez hasonlóan – is mi domináltunk, de nem sikerül belőni a legnagyobb helyzeteket sem. A 35. percben Moldován kiállítása után emberelőnyben szépítenek az acélbikák, egy kapu elé belőtt korongot kotor be Hegyi Kozuch hálójába.

  Az első két harmadban eldönthettük volna a meccset, de nem tettük, az újvárosiak pedig az utolsó (?) harmadra minden erejüket összeszedték, játékosaink pedig nagy odafigyeléssel próbálták tartani az eredményt, nem nagyon erőltették a támadásokat. A 46. percben Novak két perces kisbüntetése után kivédekezünk egy emberhátrányt, majd az 57. perctől mi játszhatunk emberelőnyben Azari kiállítása után. Az utolsó percben időt kér a vendégek kanadai mestere, lehozza a kapust, de a bedobás után korongot szerzünk, Hurtaj a félpályán tartozkodó Novaknak tálal, aki eldönti a mérkőzés és a Mol Liga sorsát! Visszaszámlálás, repülő sisakok, kesztyűk, botok... Bajnokok vagyunk! Nagy ünneplés után kezdődik a díjkiosztó gála. Felsorolják a csapatokat helyezésük szerint, a közönség a második helyezetteknek címezi az „Újváros” és a „Ria-ria Hungária” rigmust, a győztes pedig a HSC Csíkszereda! A pontkirálynak járó elismerést kiváló csatárunk, Hurtaj kapja, a legjobb hátvéd díjat a miskolci Derton és Hruby kapja, a mi „Jóskánk”. A legjobb kapusnak járó elismerést a Vasas fiatal hálóőrének, Rajna Miklósnak ítélik oda. Itt meg kell említeni, hogy a második legjobb aránnyal rendelkező Kozuch hihetetlenül teljesített a rájátszásban, ő is megérdemel egy óriási dícséretet. A legjobb csatárnak járó díjat pedig ismét a mi csapatunkból kapja Lubomir Hurtaj! Az ünneplés a jégpályán még folytatódott egy ideig. Köszönet mindenkinek, aki kicsit is hozzátett ehhez a nagyszerű sikerhez a játékosokon, edzőkön, vezetőségen, támogatókon, szurkolókon keresztül mindazoknak, akik kicsit is magukénak érzik ezt a csapatot, ezt a nagyszerű sportágat! Szép volt fiúk, egy egész város, egy egész régió, egy egész nemzet büszke rátok. Köszönjük!

  HSC Csíkszereda - Dab.Docler  3-1

Gólszerzők: Sikorcin, Hruby, Novak illetve Hegyi

 

83 komment

süti beállítások módosítása