HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megnyertük az alapszakaszt!

2010.12.09. 21:42 SportClub

   A Mol Liga mai egyetlen mérkőzését Budapesten rendezték, ahol csapatunk a címvédő Vasas ellen lépett jégre, és egy pont megszerzése is elég lett volna az alapszakasz győzelemhez.

  Rögtön az elején, a második percben emberelőnyben játszhatunk, amit sikerül is kihasználni, Hurtaj passza után Becze veszi be Kiss Tamás kapuját. Ezután tőlünk Sprenczet és Pétert is kiállítják, amit még kivédekezünk, de a 11. percben Kósát akadályozásért és Kozuchot durva játékért büntetik 2-2 perccel, amit ki is használnak a hazaiak Szirányi révén, 1-1. Három perccel később mi kapunk emberelőnyt, majd egy percre rá még egy hazait kitesznek, ezt pedig hamar ki is használjuk, Sikorcin a gólszerző. Már azt gondolhattuk, hogy egy gólos előny tudatában vonulunk az öltözőbe, viszont jön Sabol és 11 másodperccel a vége előtt egyenlít.

   A következő játékrész kettős kiállítással kezdődik, ezenkívül még Sikorcin kap 10 perc fegyelmit. Három perc sem telik el, amikor Papp, majd néhány másodperccel később Petres kerül büntetőpadra, amit nagyon gyorsan kihasználnak a hazaiak Szappanos révén, 3-2. Ebben a harmadban több gól nem esik, csupán néhány kiállítás tarkítja a meccset.

   A harmadik felvonás első perceiben kettős előnyt kapunk, előbb Sillét 2 percre, majd Gröschlt 5+20-ra állítják ki. A kettős előnyt nem, de a sima emberelőnyt már gólra váltják a fiúk, Becze már második gólját szerzi a találkozón. Ezután még mindkét oldalon van egy-egy emberelőny, de egyik csapatnak sem sikerül gólra váltania. Az utolsó perceket kihúzzuk és így már biztosan megvan az alapszakasz győzelem!

  Azonban még hátra volt a hosszabítás, ebben pedig az alapszakasz győzelem tudatával játszhatott a csapat. Fél perccel a vége előtt pedig ennek megfelelően Moldován beüti a győztes találatot. A végén még Sillének esik rosszul a vereség és ezt Beczén próbálja levezetni, mindketten végleges kiállítást kapnak. Holnap Miskolcon lép jégre a csapat, ott gyakorlatilag egy tét nélküli meccset játszanak a mieink. Szép volt fiúk!

   Vasas HC - HSC Csíkszereda  3-4 (h.u.)

Gólszerzők: Szirányi, Sabol, Szappanos illetve Becze 2, Sikorcin és Moldován 

67 komment

süti beállítások módosítása