HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Emelt fővel szenvedtünk vereséget!

2010.11.26. 19:57 SportClub

 

 Már az is nagy csoda volt, hogy csapatunk továbbjutott a Kontinentális Kupa harmadik fordulójába a Mariborban megrendezett tornán. Asiagoban már nem lehetett elvárás az első hely megszerzése, de egy jó eredményben mindenki reménykedhetett. Elsőként ma este a dán bajnok SønderjyskE ellen mérhették fel tudásukat a fiúk, akik talán a továbbjutás legnagyobb várományosai az erőviszonyokat tekintve.
 
  Valószínűleg alaposan meglepjük ellenfelünket, miután egy emberelőnyös szituációban Virág küld meg egy lövést, amely Michaud ketrecében köt ki, 1-0. Egy perc telik el, amikor Sikorcin egy az egyben vezetheti rá a korongot a dánok kapusára, de sajnos nem sikerül értékesíteni. Majd a 13. percben a Székesfehérváron is megfordult Guerriero egyenlít,1-1. Nagyon jól tartja magát csapatunk, több ígéretes támadást is vezényelt, amiből csak egyet sikerül értékesítenie.
 
  A középső játékrész elejét nagyon megnyomja a dán csapat és alaposan össze is zavarnak bennünket, aminek köszönhetően 3 perc alatt 3 gólt kapunk. Előbb Macijevski, aztán VanBallegooie, majd érkezett a negyedik gól is, amiután már elszállni látszanak esélyeink. A 10. percben Novak passzol Sikorcinnak, ő pedig a skandinávok kitűnő kapusát sem kíméli és 4-2-re alakítja az eredményt. A harmad végén azonban ismét három gólosra növelik előnyüket a dánok, így nem kicsi, de órási csoda kellett volna ahhoz, hogy még legyen esély az egyenlítésre a meccs végéig.
  
  Sajnos ez a csoda nem történt meg az utolsó harmadban. Az 56. percben Moldován még felcsillant egy kis reménysugarat, aki Nagy passzát értékesíti, de közvetlenül ezután két kiállítással is súlytanak a játékvezetők, úgyhogy gyakorlatilag semmi esélyünk nem volt a végén gólt szerezni. A végeredmény marad 5-3, ami egyáltalán nem szégyellni való, hisz papíron egy sokkal nagyobb játékerőt képviselő csapat ellen bizonyították a fiúk, hogy nem lehet őket félvállról venni, és tudnak még meglepetést is okozni. Reméljük, hogy a következő mérkőzéseken sikerül nem csak játékban, de eredményben is nagy dolgokat elérni. Holnap este a hazai csapat ellen lépnek pályára a szeredai legények 21.30-kor. Szép volt fiúk!
 
   SønderjyskE – HSC Csíkszereda 5-3 (1-1,4-1,0-1)
 
Gólszerzőink: Virág, Sikorcin és Moldován   

95 komment

süti beállítások módosítása