HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Esélyt sem adtunk!

2010.10.17. 18:25 SportClub

   Nagy párharcra volt kilátás a mai FTC elleni meccsen, főleg annak tudatában, hogy edzőváltáson esett át az ellenfél, és pont egy szeredai szakember irányítja a zöldeket Prakab Gábor személyében.

   Az első harmad egyértelműen a miénk. Az ellenfél első helyzete gyakorlatilag a harmad közepén érkezik. A 15. percben Mamic bottal löki hátulról Molnár Zsombort, kiállítása után 1 perccel pedig Hruby lő hatalmas kötényt Budainak. Az első harmad 1-0-val végződik.

  A második játékrész 9. percében Papp Szabi korcsolyázik be középen és ereszt el a kékről egy laposat, ami meglepő módon Budai mamutja alatt a hálóba vágódik. Két perc múlva már cserélni készül Novak és Hurtaj de azért még egyet támadnak: Novak a palánk mellett lép meg majd a védő szorítása ellenére a középen érkező Hurtajnak passzol aki nem hibázza el, 3-0. A vendégeknél kapuscsere zajlik le: Pleszkán váltja Budait. Hat perc múlva aztán az orrunk alá dörgölnek, amiért kicsit elalszunk: a szeredai Tranca szólójához csak asszisztál a védelem, míg ő az üresen érkező Nagy László előtt kihagyhatatlan lehetőséget biztosít, 3-1. Akad még lehetőség itt is ott is, de gól már nem születik.

  És jöhetett az utolsó de egyben legizgalmasabb harmad. Ebben a játékrészben is mi dominálunk, de a vendégek olykor nagyon veszélyesen lógnak meg kontrából. A 49. percben aztán egy kipattanó korongot Moldován juttat a kapuba három gólosra növelve előnyünket. Két percet sem kell várni a következő gólra, mert Novak áthámozza magát az egész Fradin és fonákkal lövi ki a hosszú sarkat. A vendégeknek kezd sok lenni az öt gól, kezdenek elszabadulni az indulatok, aminek eredményeképpen két fradista is a büntetőpadra kerül. Ezt sem hagyjuk kihasználatlanul: addig járatjuk a korongot, míg Hruby lövésre szánja el magát és szerzi meg csapata hatodik, önmaga második gólját. Ekkor - nem tudni, hogy miért - 3-4 vendégjátékos udvariasan odakorcsolyázik a szeredai kispadhoz és kifogásolnak valamit... talán a hat gólt. Még egy rövidet tanácskoznak és folytatódik a meccs. Pár másodperc múlva Molnár Zsolt lő takarásból, Pleszkán kesztyűjéről pedig a kapuba pattan a korong, 7-1. A hátralévő nyolc percben gyakorlatilag más semmit nem akarunk, egy-két ideges fradista csattan még neki a palánknak, mivel a miénkek rendre kibújnak egy-egy keménynek ígérkező ütközés alól. Olyannyira ellazulunk, hogy még egy ajándékkorongot is adunk Nagy Lászlónak, aki ha nem is más okból, de dühből beteszi a pakkot Kozuch mellett, hisz valószínű, hogy nem így tervezték a mai estét a vendégek. A végeredmény 7-2, jogosan szólt a "Szép volt fiúk!".

   HSC Csíkszereda - FTC-Orangeways  7-2

Gólszerzők: Hruby 2, Papp, Novak, Hurtaj, Moldován, Molnár Zsolt, illetve Nagy 2

55 komment

süti beállítások módosítása