HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Bajnokok vagyunk!!!

2010.03.25. 20:07 SC4ever

Ma este 0-2-ről felállva, 6-3-ra hozta a hatodik meccset kedvenc csapatunk. Így zsinóraban negyedszer akasztják fiaink nyakába a legszebben csillogó nemesfémet.

A meccs nem kezdődött jól ránk nézve. A sporik rögtön az elején kezdték kirakni játékosainkat a büntetőpadra. Ez meg is hozta a várt eredményt, gond nélkül kihasználta a kettős emberelőnyt a katonacsapat. A következő percekben emberelőnyben szereznek gólt, Timaru révén. Ekkor kap észbe csapatunk és sorra alakítja ki a szebbnél szebb helyzeteket. Virág egy távoli lövéssel hozza fel egy gólra csapatunkat, majd Molnár szökik meg a szélen, fekteti el egy testcsellel Catrinoit és lövi a hosszú alsóba a játékszert. A játékrész vége előtt még születik egy gól. Egy emberelőnyt Virág használ ki káprázatosan. Beviszi a korongot majd Catrinoi kapuja előtt keresztbe áll, mint aki át akarja adni a pakkot és egy szemfüles mozdulattal hatalmas gólt vág a hazai kapuba. A harmad 3-2-es eredménnyel zárul, ide.

A második felvonásban két gól születik, előbb Szőcs saját kipattanóját vágja be, majd egy gyönyörű akciógól következik: remekül vittük be a játékszert az ellenfél harmadába, egy-két passz, érkezett a kapu elé Moldován, aki kapásból Catrinoi lábai között talált a bakák ketrecébe. Még volt néhány ordító helyzet, ám az eredmény nem változott, vagyis két harmad után 5-2 az eredmény ide.

Az utolsó játékrészben már látszott, hogy idegileg feladták a steauások a meccset. Tíz perccel a meccs vége előtt mégegyszer betalálnak kapunkba, Butucsnov a gólszerző. Nekünk viszont volt néhány hatalmas gólhelyzetünk, Molnár illetve Szőcs is növelhette volna előnyünket. Az utolsó két percben a Steaua lehozza kapusát is, gólt viszont mi érünk el, Niinikoski a palánk mellett indítja Mihályt aki nem hibázik. Ezzel eldőlt a meccs, a bajnokság és minden!

Örömmel kiálthatjuk mindannyian, öregek és fiatalok, nők és férfiak, hogy 2010 bajnoka, zsinórban negyedszer, a csíkszeredai Sport Club!

Steaua Sport Club 3-6 (gólszerzőink: Virág 2, Szőcs 2, Molnár illetve Mihály)

Az idei elért eredmények: Kontinentális Kupában csoportmásodik, MOL-Liga 4.-ik helyezettje, Román kupa első helyezés, Román Bajnoki cím.

Mi akkor is bajnokok vagyunk...

 

101 komment

süti beállítások módosítása