HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Döntés elnapolva

2010.03.21. 22:05 poraszabolcs

Alacsony színvonalú, rengeteg technikai hibával tarkított mérkőzésen a taktikusan játszó, de semmi extrát nem mutató Steaua Lusneac 25. percben szerzett góljával legyőzte a rendkívül gyenge napot kifogó Sportklubot, újabb bukaresti túrára kényszerítve a kék-fehéreket.

Ismét teltház, remek hangulat fogadta a csapatokat, vastaps jutalmazta a bajnok női csapatot és a korosztályos bajnokokat és dobogósokat, igazi hokifieszta volt a Vákár Lajoson. A meccs aztán nem indult fényesen, idegesen, kapkodóan játszottak a felforgatott sorok, a harmad derekán Lupascu három, egymást követő kisbüntetése hatperces emberelőnyt nyújtott nekünk, de sajnos igazi helyzetünk nem volt, sőt Kozuch bravúrjai kellettek Zabludovszkij és Timaru ellentámadásainál. A harmad végén még egy emberelőnyt elpuskáztunk, akadozott a gépezet, de nagyon.

A második harmad elejét megnyomták a bakák, ennek eredménye volt a gól is, ami a lábak sűrűjében utat talált magának Kozuch ketrecébe, aki semmit nem láthatott az előtte tömörülők miatt. Sajnos a gól sem ébreszett fel bennünket, az ellenfél elképesztő hatékonysággal hozta el a bulikat, nem tudtunk fogást találni rajtuk. A harmad utolsó öt percében aztán mintegy varázsütésre helyzetek sokaságát alakítottuk ki, de Catrinoi állta a sarat, és Fortuna sem pártolt bennünket ezen az estén.

Ha az eddigi meccsek forgatókönyvét néztük, nem volt gond az utolsó harmad előtt sem, hiszen eddig minden meccsen a Steaua szerzett vezetést, az utolsó harmadokat pedig mindig két góllal nyertük...Ma viszont nem, hiányzott a higgadtság, a céltudatosság, feltűnően erőtlenül, lassan korcsolyáztunk és hiányzott egy igazi vezéregyéniség, aki húzta volna maga után a csapatot. Az utolsó fél percre emberelőnybe kerültünk és a kapust kivéve hatan rohamoztunk a négy ellen, de nem tudtunk egyenlíteni.

Őszintén szólva hatalmas csalódás volt a tegnapi mérkőzés, ezt a tartalékos Steaua ellen simán hoznunk kellett volna. Most egy vagy két bukaresti meccs következik, de ezt azért megspórolhattuk volna magunknak...

Sport Club - Steaua 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Gólszerző: Lusneac (Timaru)

A mérkőzés képekben: http://www.fokusz.ro/index.php?menu=12&frid=254

100 komment

süti beállítások módosítása