HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kezdetét vette a középszakasz

2010.02.16. 19:43 SC4ever

Bemelegítés nélkül indult a mai derbi. Ruczuj kezdett a kapuban, 24 másodpercet töltött ott, majd érkezett Kozuch. A meccs elején meglátszott a pontatlan passzokon és célttévesztett lövéseken, hogy elmaradt a bemelegítés. Jött a hetedik perc, ekkor Soso szerencsésen hálónkba juttatta a játékszert. A gól után felpörögtek a mieink és kb. ötször kerültünk tiszta gólhelyzetbe. A kilencedik percben Papp bemutat egy szabályos és erős bádicsekket, amit nem bírt Flueras, nem kapott levegőt, a vonalbíró ijedten hívta a dokit, miközben Lascar magához szorította a szenvedő alanyt és rázta. A játékrészből még 5 perc volt hátra, amikor Molnár lóg meg egy az egyben, Catrinoi szembeszúr botjával, a 7-es elesik. Lascar sípja néma marad, nem fúj be büntetőlövést. Az utolsó másodpercekben Hozót állítják ki, Severson egyedül marad a kapunk előtt és nem hibázik.

A második felvonás számunkra kezdődik jobban, a 25. percben Hozó Szőcs átadását értékesíti, miközben Pisarenko hátulról leüti Pappot. Fél perccel később egy kapu előtti kavarodásból Emilianenko szerez gól. A gól után megint nagy lendületben próbálkozik a csapat, a 28. percben egy kettős emberelőnyt értékesít óriási bombával Hruby. Rengeteg alkalom adodott az egyenlítésre, ami nem sikerült a hátralévő időben.

A harmadik játékrész a Steaua kissé szerencsés góljával indul. Butucsnov Pisarenkó lövésébe teszi bele ütőjét, a korong Kozuch válla fölött talál utat a kapunkba. 5 perccel később jött Hruby válasza, aki minden steauáson átszlalomozva betört a harmadba és s lendületből, hatalmas erővel még nagyobb gólt lőtt. A végén kapuslehoztalallal is próbálkoztunk, viszont a gól nem jött.

Voltak pofonok, nem megadott gól, rengeteg helyzet.

Sport Club - Steaua 3-4 (Hozó, Hruby 2)

Képes beszámoló a mérkőzésről a következő linken található: http://www.fokusz.ro/index.php?menu=12&frid=245

39 komment

süti beállítások módosítása