HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

?

2010.02.06. 20:56 SC4ever

Rosszul kezdtük a meccset. A negyedik percben már vezetést szereztek a bakák, a 15.-ben már 3 volt oda. A második játékrészben Butucsnov duplázott, így lett 4-0. A sorozatos provokálások és szabálytalan steauás ütközések, mocskoskodások elkerülték a zebrák figyelmét, sőt a mieinket kezdték szépen csendben kiiktatni. Seversonnak a meccsen volt 4-5 meccsbüntetést érő mozdulata, ezeket megúszta egyszer két perces kisbüntetéssel. Bluksot, Antalt, Jánost és még sorolhatnám, nemegyszer szintén meccsbüntetést érő szabálytalanságokkal ,,ölték''. A bírók tudomást sem vettek ezekről, szemet húnytak minden ilyen jellegű incidens felett. Mondhatjuk úgy is, hogy nekik mindent szabadott, nekünk levegőt venni is tilos volt. Jött egy kis Hruby-Emilianenko összetűzés. A Steaua ukránjának Hrubyra mért ütése szintén nem egyfordulós eltiltást érdemelne, ezt kérte számon megtermett védőnk. Ekkor első meccsbüntetettünk érkezett: Kósa, aki a kispadról jött be. Nem sokkal ezután Antalt könyökkel nyomja orrba Kostandi(hol marad a  végleges?), az esettől néhány méterre Toparceanu-elvtárs, akinek tán bepárásodott a plexi a fejvédőjén, nem fúj semmit. Az eseten Antal nagyon felhúzhatta magát, mert lendületből beleszalad a korong felett vívodó játékostömegbe. Ezért fegyelmivel bünthetette volna Istikét a spori, ehelyett elküldte zuhanyozni(?!).Beleszóltak a kedves és mindig fair steaua-drukkerek gyújtókat dobálva a jégre. Ekkor eszébe jut az embernek a tavalyi ''bricheta''-ügy, a Rapid-Steaua meccsen történtek. A játékrész hátralévő részében védekezünk, Toparceanu megadta az esélyt, hogy 5 percig csak ezt csináljuk. A harmadik harmadban a mieink ülnek többet a büntetőpadon, a változatosság kedvéért. A meccs vége előtt tovább fogynunk a bekksorban, Sprenczet küldik átöltözni a sporik. Az utolsó két percben három gól esik. Kettős emberelőnyben Moldován kotorja be, majd Papp Szabi szólózik és alig, hogy beér a hazai térfélre megereszt egy hatalmas lövést, Catrinoinak esélye sem volt. A kapust is kivesszük, ebből gólt a katonák érnek el Zabludovsky révén.

Nem a legjobb teljesítményünkkel álltunk jégre, ehhez még hozzájött a hozzáértő és alapjában elszúrt bíráskodás. Holnap folytatás ugyanekkor.

Hajrá srácok!

83 komment

süti beállítások módosítása