HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

SC - UTE 6-2

2010.01.16. 16:03 Pumukli00

Az utolsó előtti csatáját a Csíkszereda mondhatni simán hozta a három sorral felálló Újpest ellen. A Vákár Lajos Műjégpályára kilátogatók egy sokgólos, egészen iramos találkozót láthattak.

A fiúk egy kissé álmosan kezdtek, mi teljes négy sorral játszhattunk. Alig voltak helyzetek, a játékosokon nem látszott, hogy akarják növelni a tempót még emberelőnyben sem. Öt percnyi melegítésszerű játék után a közönség végre láthatott egy-két komolyabbnak mondható támadást is, de ezek is csak jóindulattal mondhatók veszélyeseknek, inkább a hazaiak voltak fölényben. Aztán a nyolcadik percben betámadott a Sport Club és jó néhány átadás után Szőcs passzolt nagyon jól Hozónak, aki kapásból belőtte Sájevics lábai között(07:26). Aztán kiállítottak egy újpestit, de nem tudtunk semmit kezdeni az előnnyel, sőt a kétperces végén (a bíró passzából) Borbás mattolta Kozuch kapust(10:12). A Sport Club nem hagyta magát és még jobban átvette a játék irányítását, a vendégek ezt nem tűrték, de csak szabálytalankodni tudtak. Ez egy kettős emberelőnyt eredményezett, amit Virág váltott gólra Bluks átadásából(15:01). Ebben a harmadban már több gól nem esett.

A második játékrész jobban kezdődött a vendégek számára, legalábbis úgy látszódott, hogy harciasabbak. Azonban nem tudtak semmit tenni a Hozó-Szőcs páros ellen, előbbi passzát az utóbbi lőtte be, Sájevics a közelében sem volt(23:57). Ezután visszaállt az előző harmadban látott kép: a hazaiak folytonos fölényben játszanak, míg a vendégek a kontrákra alapoznak. Sokat kellett várni a következő gólra, ezt a újpesti Jankovics szerezte meg( ez volt az UTE utolsó találata). A közönség hevesen reklamált, de a bírók megadták a gólt(30:58).  Újabb hét perc telik el. Péter meglódul és két újpesti mellett gyönyörűen kilövi a rövid felsőt.(37:15) A szurkolók vastapssal köszönik meg a szép találatot! Ezúttal nem váratták meg a fiúk a közönséget. Nagy kavarodás közepette a vendégek kapusa kifekszik és a korongot az új légiósunk, Niinikoski kotorja be(39:39). Ez a játékrész sokkal pörgősebb volt, és durvább is. A vendégek egyre kapkodóbbak és idegesebbek. A mieink az eredmény tudatában kicsit megnyugodnak.

Az utolsó játékrész helyzetek sokaságát hozta mindkét csapatnak, de ezek rendszerint a kapusoknál kötöttek ki. Kozuch és Sájevics is bemutatott néhány nagyobb védést. A harmad második felében azonban az indulatok kezdenek elszabadulni. Egy Sport Club helyzet végén a játékosok azt kezdtek ütni, akit csak értek, ezekből azonban nem lett bunyó. Hetler és Zsók azért mégis jól összeakaszkodtak míg a bírók másokkal törődtek ezért volt lehetséges, hogy Hetler lenyomta Zsókot és a jégen püfölte meg, nem is kicsit. A finn újonc Niinikoski lezserül odament Sikorcinhoz és nemes egyszerűséggel lefogta őt. Ebből nem lett verekedés ( a közönség bánatára). Mind a négyen 2+2-őt kaptak. Hetler azonban felbőszítette a publikumot azzal, hogy a büntetőpadról előbb Zsókkal veszekedett, majd pedig a közönség felé obszcén mozdulatokat mutatott be. "Természetesen"  hatalmas füttykoncertet és több becenevet is kapott a hálás publikumtól ezért... Miután kissé lecsillapodtak a játékosok a Sport Club emberelőnyben felállt az UTE harmadában és Papp eresztett meg egy hatalmas lövést, a levegőben(!) nyúlt bele az ifjú János és úgy került a pakk a hálóba!

Összegzésként egy jó iramú, nem a legbarátságosabban lezajló, de izgalmas játékot hozott ez a meccs. Az eredmény előtt egy kicsit meglepődve állhat az aki nem látta a meccset, de az Újpestnek valahogy nem jöttek be ma a figurák, és maga a csapatjáték sem igazán. A légióssoruk veszélyeztetett többet. Nagyon erőltették is ezt a sort, meg egyébként is fárasztó volt az egész csapatnak, a végefelé már eléggé nyúzottnak tűntek. Folytatás holnap! További szép napot kívánok mindenkinek!

Sport Club-UTE  6-2 (2-1,3-1,1-0) 
 Gólszerzők: Szőcs, Hozó, Niinikoski, Virág, Péter, János ill. Borbás és Petran

Hajrá SZEREDA!

14 komment

süti beállítások módosítása