HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HC-szépítés

2009.03.21. 21:40 Bobo91

  A román bajnoki döntő harmadik mérkőzése előtt sok volt a találgatás, hogy folytatódik-e a Sportklub győzelmi sorozata vagy magára talál a HC Csíkszereda. Kérdések sorozata, esélylatolgatás...Na de a mérkőzésen minden eldőlt.

  A mérkőzés már a legelső korongbedobástól pikáns hangulatot teremtett. Lökdösődések a kapuk előtt, erőfitogtatás, és bírói főszerep:ezek jelentették az első pillanatokat. Régi "hagyományunkhoz" híven miénk volt az első gól, Ervin fonákkal talált be egy kapu előtti kavarodás után.A válasz 5 perccel később érkezett, Lőrincz kapott korongot (Ordzovenskyt maga mögött hagyva és körbekorcsolyázva a hálót), majd Kozuch hibáját kihasználva meglepően szép gólt ütött.

  A 2. harmadban ismét a bírók jeleskedtek, ahol a Sportklub többet volt a büntetőpad közelében mint a játék magaslatán, köszonhetően az előbb említett főszereplőknek. Sok volt a melléfújás,a játékosok dühkitörései gyakran irányították az ominózus esetek szenvedő alanyait, vagyis néha egy-egy játékos befolyásolta a bírókat "munkájukban" (de ez mindkét oldalon jelen volt, kivétel nélkül). A játék sem maradt háttérben, először Suur szerezett vezetést a HC-nek, amire a válasz 10 perc után érkezett Sprencz részéről.

  Döntetlennel rohamozták meg egymást a felek a harmadik harmadban.A legelső hálózörgetés M.Árpád részeről érkezett, aki dícséretre méltó szólójelentet után végigszlalomozott a Sportklub védőin és nem tudott még Kozuch sem megálljt parancsolni a HC egyik alapemberének. Nem sokkal később Zabludovsky is betalált a hálóba, gyakorlatilag ugyanolyan csuklómozgásból lőtt mint amilyennel már egyszer a döntőben legyőzte halóőrünket.Ekkor már a játék pontatlan lett a Sportklub részéről, az ellentámadások nem jöttek be, az egyéni megnyilvánulás többször diadalmaskodott a csapatjáték ellenében. A HC-s kiállítások is megszaporodtak az utolsó felvonásban, aminek hangja is volt szurkolóik részéről a bírók felé (amúgy kaptak hideget-meleget mindenkitől a meccs alatt). A végén még Petres javított az eredményjelző állásán mintegy bebizonyítva, hogy "itt ma megmutattuk hogy milyen felállni a padlóról". Egy utolsó szépítés még sikerült kedvenceinknek, B.Attika törekvése Wallenbergen át Polc lábai között csattant.

  Összességében ismét (mint már annyiszor) bebizonyosodott a bírók hozzá nem értése a játékhoz, és egy olyan HC feltámadásnak lehettünk szemtanúi, amelyre már nagyon ki voltak "éhezve" szurkolóik. Ezzel a HC-vel a Sportklub csak két harmadon keresztül tudott lépést tartani, azonban ettől szép a jégkorong. Állás:2-1.

30 komment

süti beállítások módosítása