HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Ez nem jött össze...

2009.03.21. 21:23 SportClub

      Ez a meccs is a szokásos hangulatba kezdődött, sőt a szezon során talán most volt a legnagyobb szurkolás, biztatás mindkét fél részéről. A mérkőzés jó ütembe kezdődött, a csapatok rögtön egymásnak estek minden tekintetben. Mindkét oldalon nagy helyzetek maradtak ki, míg a gólcsendet egy Moldován töri meg a 13. perc elején: a kapu előtti kavarodásból Szőcs Szabi lepasszol Moldovánnak aki fonákkal a kifekvő Polc feje fölé lő. Ezután átvesszük az irányítást: hajtunk, támadunk, lövünk de ahogy lenni szokott a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. A 18. percben Lőrincz korcsolyázik el, Ordzovensky talán nem veszi elég komolyan, mert könnyedén elengedi, ez pedig a kaput megkerülve még ha szerencsésen is de a kapuba juttatja a játékszert. A harmadban már egy-két helyzeten kívül nem történt említésre méltó dolog.

     A második harmad közepéig is rengeteg tiszta helyzet marad ki, s még a bírók sem azt a szintet hozzák amit kéne, enyhén szólva... Sorra rakják ki a mieinket, aminek eredménye a Hc vezető gólja, Petres passzából Suur üti a pakkot Kozuch hálójába. A dolgok a pályán sokszor nem a hokiról szóltak sajnos, hanem a sok durvaság és bírói tévedések sokasága tördelte a játékot. A 38. percben jön a már várva várt emberelőny. Felállunk, passzolgatunk míg Sloboda lövésre szánja el magát, amibe Sprencz szépen teszi bele az ütőjét, a korong a hálóba landol, és ezzel kiegyenlítünk. De a 45. percben jön Mihály Árpi, végigszlalomoz a Sportclub játékosain és szépségdíjas találatot szerez. Pár másodperccel később Zabludovszky talál be ugyanúgy, mint a 2. meccsen. Majd sajnos nem ide illő jelenetek következtek: Mihály Árpád Zsókot üti le hátulról amiért két percet kap, de ezt ő nem érti. Mikor felvilágosítják, elveszti a fejét és alig tudják lefogni. Ha nem így történik, annak a bíró itta volna a levét. Ezért plusszba 10 perces fegyelmit is kap.

     A harmadik harmad sem úgy alakul, ahogy szeretnénk.A játék eléggé háttérbe szorul, inkább az érzelmek kapnak főszerepet és a bírói alakítások. A harmad első perceiben Polc figyelmetlenül üt ki egy korongot, amit Hozó még a kék vonalon belül összeszed és szépen teszi Moldován elé, aki teljesen üres kapura tör de hátulról elakasszák. A bíró büntetőlövést ítél, amit Hozó a kapu mellé lő. Az ötvenötödik percben ismét gólt kapunk kissé furcsa módon: Kozuch fog meg egy magas lövést, a korongot kidobja és próbálja kilőni de a korong elakad Petresbe akinek gyerekjáték már belőni az üres kapuba.Az 57. percben Bálint csípi el Polc kiadását, átpasszol Wallenbergnek aki Polc lábai között pöcköli a korongot a hálóba.Az utolsó percekben már nem történik semmi látványos.

    A Hc 5-3 arányban győz de még ezzel semmi sincs veszve hisz az eredmény 2-1 ide. Rengeteg kihagyott helyzet, bírói melléfújások, túlfűtött érzelmek jellemezték ezt a meccset.Reméljük, hogy holnap egy sportszerűbb és folyamatosabb játékot mutató mérkőzést láthatunk majd. A holnapi mérkőzés 14.30.-kor kezdődik.

 

3 komment

süti beállítások módosítása