HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Válogatott

2009.03.10. 14:43 SC4ever

A prosport.ro szerint a HC Csíkszereda és a bukaresti Steaua játékosai nem kívánnak részt venni az idei divizió I. világbajnokságon.

A HC Csíkszereda játékosai Mihály Árpád mellett állnak ki, akit eltiltottak, mert nem jelent meg a felkészülési tornán. Szolidaritást vállalnak a kiváló hokistával, míg a Steaua játékosai nem akarnak együtt dolgozni Marius Gligával, volt edzőjükkel.

Kurkó János elmondta a Mediafaxnak, hogy ő nem beszélt még erről a játékosaival, de nem mondhatja játékosainak azt, hogy menjenek a válogatottba. S ha úgy döntenek, akkor nem tudja megváltoztatni döntésüket. Mihály Árpád eltiltásával kapcsolatban elmondta, nem érti, hogyan akarják  így egyben tartani a nemzeti csapatot.

Cristian Carlan a Steaua jégkorong szakosztályának az elnöke nem érti a játékosok hozzáállását. Nem fogja támogatni a játékosai ezen lépését. Elmondta, hogy akármilyen sportban egy játékosnak az az álma, az a nagy célja, hogy a nemzeti csapatban játszhasson. A Steaua mindig küldte behívott játékosait a válogatottba és szerinte ez egy nem normális dolog, ami most van. Ha bajuk van egy edzővel, azt más módon kell megoldani és nem azzal, hogy nem jelentkeznek a nemzeti csapatban, nyilatkozta Carlan.

Az RJSZ elnöke Tánczos Barna reméli, hogy ez csak egy pletyka. Tánczos elmondta, hogy még nem hallotta egyik csapat részéről sem. Senki számára sem erőszak a válogatottság. Ha előfordulna, megtörténne ez a dolog, akkor nem a Szövetség büntetne, hanem a román jégkorong bűnhődne. Az egyes klubok játékosainak a válogatottság egy lehetőség arra, hogy nemzetközi versenyeken is részt vehessenek. A szövetség elnöke mégegyszer reméli, hogy ez csak egy pletyka ami eloszlik, mikor a behíváskor jelentkeznek a játékosok.

A román válogatott április 11-17 között vesz részt Lengyelországban a világbajnokságon, ahol Nagy-Britannia, Hollandia, Ukrajna, Olaszország és a házigazda lengyelek lesznek az ellenfeleik.

9 komment

süti beállítások módosítása