HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Folytatódik a remek sorozat

2013.11.30. 12:21 Bobo91

Változatos mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott a HSC Csíkszereda a Brassói Corona vendégeként. A harmadik harmad döntött, amikor Gál Sándor tanítványai három alkalommal is mattolták Polcot.

Úgy utazott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Brassóba, hogy onnan elhozza a három pontot a Coronától. Ehhez méltóan a csíki csapat játékosai kétgólos győzelmet arattak és sorozatban negyedik mérkőzésüket húzták be. Tapogatózással kezdődött a mérkőzés, de ahogy a percek pörögtek úgy lendültek bele a csapatok a játékba. A játékvezetőknek sok dolguk nem volt az első 20 percben, hiszen egy kiállítást sem kellett kiosszanak, de még középről sem kellett a korongot bedobják. Ámbár, a gólhoz mindkét csapat közeljárt. A hazaiak két kapuvassal jelentkeztek, míg túloldalon Becze szólót rontott.

A második játékrész már jóval izgalmasabbra sikeredett. Rögtön az első percekben a Gál Sándor tanítványai hátrányba kerültek, amit remekül oldottak meg. A 32. percben pedig kihasználták első előnyüket. Moldován volt a gólszerző. A vezetést sokáig nem tudta tartani a HSC, a vendéglátók ugyanis második előnyüket gólra váltották. Wehrs kékvonalas lövésével szemben Ruczuj tehetetlen volt. A folytatásban a gólok elmaradtak, így 1–1-es állással vághattak neki a felek az utolsó felvonásnak.

A harmadik harmad igen változatos játékot mutatott. A 46. percben Brassó megszerezte a vezetést, emberelőnyben. Virág távoli lövése talált utat a csíki kapuba. Innen fordított a csíki csapat. Az 51. percben a HSC cseh légiós Novak egyenlített. Ezt követően nehéz percek következtek, hiszen, előbb Papp, majd Bíró Ottó került a büntetőpadra. Azonban ahogy utóbbinak lejárt a büntetése Becze lépett meg egy koronggal és tálalt Bíró Ottó elé, aki könyörtelenül vágta be a pakkot Polc hálójába. A hazaiak dolgát a hátrány mellett még az is tetézte, hogy Hietamaki kapott kisbüntetőt alig két perccel a mérkőzés vége előtt. Ez nem akadályozta meg őket abban, hogy megpróbáljanak támadni. Egy akció közben azonban Moldován csípet korongot és lógott meg egyedül Polccal szemben, akit elfektetett, majd megszerezte saját maga második, míg csapat negyedik találatát, amivel eldöntötte a mérkőzést.

Eredmény

Brassói Corona – HSC Csíkszereda 2–4 (0–0, 1–1, 1–3)

Gólszerzők: Wehrs (36.), Virág (46.), illetve Moldován (32., 60.), Novak (51.), Bíró O. (56.)

                                                           Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása