HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rangadókra készül a HSC

2013.11.28. 18:08 poraszabolcs

Nehéz hétvége előtt áll a HSC Csíkszereda jégkorong csapata, Gál Sándor tanítványai három rangadót is játszanak a hétvégén, illetve a jövő hét elején. A lehető legtöbb pont megszerzése a cél.

 Rangadókra készül a HSC Csíkszereda jégkorong csapata a MOL Ligában, Gál Sándor tanítványai pénteken Brassóban lépnek jégre, vasárnap a Dab.Doclert, hétfőn pedig a Ferencvárost fogadják a csíki hokisok. A barcasági csapattal vasárnap hazai jégen mérkőzött meg a HSC és először győzték le a „farkasokat”, pénteken pedig Brassóban folytatná a felzárkózást a csíki gárda.

 Vasárnap a Dab.Docler látogat a Vákár Lajos Műjégpályára, a dunaújvárosi csapat az idei évadban eddig mindig ponttal távozott Csíkszeredából. Eddig négyszer találkozott a két csapat, a HSC pedig csak egyszer tudott győzni: a hónap elején hazai jégen, aranygóllal. Az újvárosiak hazai jégen kétszer győzték le a HSC-t, szeptember elején pedig Csíkszeredában a hosszabbításban elért góllal nyertek.

 Hétfőn talán a MOL Liga egyik legkellemetlenebb csapatával küzd meg a Vákár Lajos Műjégpályán a HSC, a Ferencváros legutóbbi csíkszeredai kiszállásakor mindhárom ponttal távozott, a zöld-fehérek egyszer nyertek Budapesten is, két alkalommal pedig csíki siker született, igaz, ebből egy idegenbeli találkozót aranygóllal nyert a HSC.

 „Három nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk. Az elmúlt időszakban a csapat jó játékot mutatott és a győzelmek is jöttek. Ez önbizalmat adott a csapatnak. Reméljük, hogy a jó sorozatunk nem szakad meg. Brassóban is szeretnénk végre nyerni, míg a két hazai mérkőzésen egyértelmű célunk a hat pont itthontartása. Tudjuk viszont, hogy a MOL Ligában a pillanatnyi forma és sok esetben a szerencse is döntő tényező a mérkőzések végkimenetelét illetően. Sajnos a sérültjeinkhez – Tranca Daniel, Molnár Zsombor, Stanislav Kozuch – Bors Huba is felsorakozott. Kérdéses, hogy tudja-e vállalni a játékot.” – nyilatkozta Antal Előd a HSC Csíkszereda másodedzője.

 A műsor

Péntek: Brassói Corona – HSC Csíkszereda (19), Dab.Docler – HC Érsekújvár (19).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – Dab.Docler (18), Corona – Ferencváros (19).

Hétfő: HSC Csíkszereda – Ferencváros (19), Corona – Dab.Docler (19), Miskolci Jegesmedvék – HC Érsekújvár (19.30).

                                      Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása