HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Legalább hat pont kell

2013.11.14. 11:02 poraszabolcs

Szűk kéthetes szünetet követően folytatódnak a jégkorong MOL Liga küzdelmei. A HSC Csíkszereda három idegenbeli mérkőzésen lép pályára, ahonnan pontokat szeretnének szerezni. Minimum hatot.

 Három mérkőzésen lép pályára a hétvége folyamán a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Pénteken a Ferencvárosi TC, vasárnap az Újpesti TE és végül hétfőn a Miskolci Jegesmedvék otthonában bizonyíthatnak Gál Sándor tanítványai.

 A szűk kéthetes válogatott szünet alatt a csíki gárda nem tudott végig együtt készülni, mivel több játékosa a válogatottban volt érdekelt. Ennek ellenére a munka nem állt le, az itthon maradottak teljes gőzzel készültek a hétvégi találkozókra.

 A Ferencváros ellen negyedik alkalommal veszi fel a harcot a HSC. A mérleg pozitív velük szemben, bár a legutóbbi hazai találkozón egy kisebb pofonszerű vereség becsúszott. Az Újpest ellen eddig minden mérkőzést behúzták a fiúk, de ahogy a csapat trénere fogalmazott, ha a lila-fehérek ellen nem koncentrál a csapat teljes mértékben, becsúszhat a pontvesztés.

A záró mérkőzésen Miskolcra utazik a csapat, ahol eddig – legalábbis az idei idényben – nem termett sok babér. A Jegesmedvék 4–2-re győzték le a csíki csapatot. Ezúttal sem lehet könnyebb mérkőzésre számítani, hiszen a héten a borsodi csapat tovább erősödött, miután megszerezték a Sapa Fehérvár AV19 korábbi játékosának, Juraj Durconak az aláírását.

 „Minden szempontból nagyon fontos mérkőzések elé nézünk. Legalább hat pontot szeretnénk megszerezni ahhoz, hogy versenyben maradjunk a rájátszásért. Egyelőre csak az első, Ferencvárosi TC, elleni mérkőzésre tudunk gondolni. Szeretnénk feledtetni a legutóbbi vereséget. Az elmúlt hetekben napi három edzéssel készültünk. Az alapembereink valamivel frissebbek, hogy nem kellett a válogatottban is szerepeljenek. Sajnos Kozuch továbbra sem épült fel, míg Molnár Zsombor sem tudott a csapattal tartani ínhüvelygyulladás miatt.” – mondta Gál Sándor a HSC trénere.

 A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy Adorján József közös megegyezéssel távozott a HSC Csíkszereda gárdájától.

 A hétvégi műsor

Péntek: Dunaújvárosi Dab.Docler – Miskolci Jegesmedvék (19), Újpesti TE – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – HSC Csíkszereda (20).

Vasárnap: Dunaújvárosi Dab.Docler – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – HC Érsekújvár (19), Újpesti TE – HSC Csíkszereda (19.30).

Hétfő: HC Érsekújvár – Brassói Corona (19), Újpesti TE – Dunaújvárosi Dab.Docler (19), Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda (19.30).

                                Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása