HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nehéz hétvége előtt a HSC

2013.10.03. 09:51 poraszabolcs

Második idegenbeli túrájára indult el a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Ezúttal az Érsekújvár, az Újpest és a címvédő Dunaújváros lesznek az ellenfelek. Gál Sándor 5-6 pont megszerzésével elégedett lenne.

Nehéz hétvége elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Gál Sándor tanítványai sorban a HC Érsekújvárral, az Újpesti TE-vel és a Dunaújvárosi Dab.Doclerrel mérkőznek meg idegenben.

Gál Sándor legénysége mindhárom ellenféllel találkozott már az idei szezonban. Az Érsekújvárral és az Újpesttel hazai környezetben találkoztak. Mindkét gárdát sikerült legyőzniük: előbbieket 4–1-re, míg utóbbiakat 6–1-re. A Dunaújváros ellen a mérleg már negatív. A két találkozó alatt a csíki csapat egy pontot tudott szerezni. Az egy pontot a hazai 4–3-as hosszabbítás után elszenvedett vereséget követően szerezték. A második mérkőzés egy hatalmas kisiklás volt, amelyen nyolcgólos vereséget szenvedett a gárda.

A sérülések miatt szűkös kerettel utazott el a kiszállásra a HSC. Nem tartott a csapattal Tranca Daniel, Becze Tihamér, Papp Szabolcs és Bíró Ottó. Előbbi három még sérült, míg utóbbi még lábadozik a múlt idényben összeszedett sérülését követően és a szakvezetés még nem nagyon meri erőltetni, bár az idén már több mérkőzésen is szóhoz jutott. A csapat javítana az idegenben megszerzett pontok átlagán, hiszen az eddigi négy mérkőzésen két pontot szereztek a csíki fiúk.

„Borzasztóan nehéz három mérkőzés elé nézünk. Egyelőre csak az első mérkőzésre koncentrálunk, tehát a pénteki Érsekújvár ellenire. Szeretnénk legalább 5-6 pontot szerezni a hétvége során. Ha ez meglenne, akkor jobb helyzetbe kerülnénk, de természetesen a győzelem céljával állunk fel minden mérkőzésre. A legutóbb két győztes mérkőzés jót tett a fiúknak.” – nyilatkozta Gál Sándor.

A hétvégi műsor

Péntek: HC Érsekújvár – HSC Csíkszereda (19), Dunaújvárosi Dab.Docler – Brassói Corona (19), Ferencvárosi TC – Újpesti TE (20).

Vasárnap: Miskolci Jegesmedvék – Brassói Corona (19), HC Érsekújvár – Dunaújvárosi Dab.Docler (19), Újpesti TE – HSC Csíkszereda (19.30).

Hétfő: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19.30, Digi Sport HU), Újpesti TE – Miskolci Jegesmedvék (19.30), Ferencvárosi TC – Brassói Corona (20).

                                                     Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása