HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Az első pontokért küzd a HSC

2013.09.05. 14:23 poraszabolcs

Folytatódnak a jégkorong MOL Liga küzdelmei a hétvégén. A HSC Csíkszereda gárdája két mérkőzésen is pályára lép: vasárnap a címvédő Dunaújvárosi Dab.Docler, míg hétfőn az Újpesti TE gárdája látogat Csíkszeredába. A HSC játékosai pontokat szereznének ezúttal.

Kétgólos vereséggel mutatkozott be kedden este a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga 2013/2014-es idényében. Hazai környezetben, a Brassói Coronától, elszenvedett vereséget követően Gál Sándor tanítványai a hétvégén már javítanának. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen vasárnap, előbb, a Dunaújvárosi Dab.Docler együttesét látják vendégül.

A tavalyi MOL Liga döntőt követően első alkalommal feszül egymásnak a két gárda. A nyáron az alaposan megerősödött újvárosi gárda azonban szintén vereséggel indította az új idényt. Stephan Lundh tanítványai egy kiélezett, pörgős meccsen Érsekújváron szenvedtek kétgólos vereséget.

„Úgy érzem, hogy az első mérkőzés után van törleszteni valónk a szurkolókkal és a támogatókkal szemben is. Ennek megfelelően maximális odaadással készülünk a soron következő mérkőzésre. A fiúk jól dolgoztak a napokban bizonyítani akarnak. Tudjuk, hogy a Dunaújváros jól erősített a nyáron és ennek megfelelően a liga egyik legnagyobb esélyese. De nem szeretnénk alárendelt szerepet játszani. Mindent megteszünk a győzelem érdekében. Itt szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy a legutóbbi találkozón végig kitartottak és biztattak minket. Reméljük, minél többen jönnek ki a további mérkőzéseinkre” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC edzője.

Kellemetlen ellenfél

A vasárnapi mérkőzést követően, másnap, az Újpesti TE érkezik Csíkszeredába. A budapesti gárda vezetői szakítottak az elmúlt évek „hagyományaival” és ezúttal már három idegenlégióst szerződtettek. Mindhárom játékos a védelem megerősítését szolgálta. Mellettük viszont a legnagyobb név kétség kívül Horváth András leigazolása. A budapesti gárda a hétfői találkozó előtt még két alkalommal lép jégre: előbb hazai pályán fogadja a Miskolcot, majd Brassóban vendégeskedik.

„Az újpesti gárda az elmúlt években is kellemetlen ellenfél volt és ez most sem változott szerintem. Fontos, hogy győzelmet arassunk ellenük. Ha be szeretnénk jutni a rájátszásba, akkor ez elengedhetetlen.” – véleményezte a hétfői találkozót a vezetőedző.

Vasárnap a HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler mérkőzést 17.30-tól, míg a hétfői HSC Csíkszereda – Újpesti TE mérkőzést 17 órától rendezik. Mindkét alkalommal a Vákár Lajos Műjégpálya jegypénztára másfél órával a kezdés előtt nyit.

A MOL Liga hétvégi műsora

Péntek: Érsekújvár – Ferencváros (19).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (17.30, Digi Sport), Miskolci Jegesmedvék – Érsekújvár (19), Brassói Corona – Újpesti TE (20, Digi Sport).

Hétfő: HSC Csíkszereda – Újpesti TE (17, Digi Sport), Miskolci Jegesmedvék – Ferencvárosi TC (19.30), Brassói Corona – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30, Digi Sport).

                                                                               Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása