HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Most sem sikerült

2013.01.26. 10:52 SportClub

  Péntek este sem sikerült biztosabbá tenni a rájátszásba való kerülést, hisz a miskolci vendégjátékon 3-2-es vereséget szenvedtünk.

  Becze révén még vezetést szerzünk a kilencedik perc elején, de Saluga nem sokkal később egyenlíteni tud. Az első játékrész vége előtt egy szép támadás végén Molnár Zsombi okos passzát Szőcs váltja gólra, így egy gólos előnnyel megyünk szünetre. A középső harmadban Szilágyi is betalál Kozuch kapujába, sőt az 50. percben Fodor találatával a jegesmedvék fordítani is tudnak. Alig fél perccel a vége előtt sikerül lehozni a kapust, de nem bizonyul eredményesnek, így pont nélkül hagyjuk el a Miskolci Jégcsarnokot. Folytatás vasárnap Dunaújvárosban. Hajrá Szereda!


Miskolci Jegesmedvék - HSC Csíkszereda  3-2   (Becze, Szőcs)

Megverettük magunkat - Darvas Attila tudósítása Miskolcról

 Egygólos vereséget szenvedett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában a Miskolci Jegesmedvék otthonában. A csíki csapat az első 20 perc után még vezetett, ám a vendéglátók végül a maguk javára fordították a mérkőzést.

 Közel telt ház, remek hangulat és egy maroknyi, de annál lelkesebb csíki szurkoló közösség fogadta a Miskolci Jegesmedvék és a HSC Csíkszereda csapatait a MOL Liga újabb rangadóján Miskolcon. Mindkét csapat számára igen fontos volt a találkozó, hiszen a liga rájátszásának végén minden pont számít.

Az első játékrészben a hazaiak mondhatni totális fölényben játszottak, sokszor beszorították a vendég csíki együttest a saját harmadukba. Ennek ellenére a HSC „végig” vezetett. A hazaiak lendületét előbb Becze törte meg a 9. percben egy szép góllal. A miskolciak nyomása azonban nem lankadt és a 15. percben, emberelőnyben, egy óriási vendég védelmi hibát Saluga használt ki. A könnyen bekapott gól ellenére a HSC nem esett össze és a harmad utolsó másodperceiben egy briliáns ellentámadást követően Molnár Zsombor passzát Szőcs pofozta be Gyenes hálójába.

A második harmadra kiegyensúlyozottabbá vált a mérkőzés, mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, amelyek azonban kimaradtak. A 32. percben, először a mérkőzés során, emberelőnybe került a HSC a maroknyi csíki szurkoló nagy örömére. Ebből végül bánat lett, hiszen egyenlítettek a hazaiak. Egy újabb hatalmas, komikus védelmi hiba kellett ehhez is. Szilágyi Levente volt a gólszerző.

Az utolsó harmad elején semmit nem változott a játék képe. Egyenlő felek küzdelme zajlott a jégen. Az utolsó 10 perchez érve azonban egy nagyszerű hazai támadást Fodor góllal zárt le. Innentől kezdve egy picit megborult a pálya a hazaiak javára, akik tartani tudták az eredményt még úgy is, hogy a vendégek kapuslehozatallal is próbálkoztak.

A HSC Csíkszereda csapata bár végig közel jól játszott mégis vereséget szenvedett, de magát okolhatja ezért, hiszen elkerülhető könnyű gólokat kaptak.

 Mestermérleg:

Timo Lahtinen, a HSC edzője: „Egy nagyon jó mérkőzést lehetett látni. Valamit kezdenünk kell a védelmünkkel, illetve a korongtartással, mert ez ezúttal sem ment nekünk.”

 Tim Kehler, a Miskolci Jegesmedvék edzője: „Olyan érzésem volt mintha egy play-off mérkőzés lett volna. Az első harmadból rosszul jöttünk ki, hiszen vezetett az ellenfél. A második harmadtól kezdve bebizonyítottuk, hogy egy igazi csapat vagyunk, aki képes hátrányból is felállni. Egy nagyon jó mérkőzés volt mindkét fél részéről, sok ütközéssel, remek akciókkal, illetve irammal. Nagyon örvendek, hogy nyerni tudtunk ma.”

 Eredmény:

Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda 3–2 (1–2, 1–0, 1–0)

Gól: Saluga (15.), Szilágyi L. (33.), Fodor (50.), illetve Becze (9.), Szőcs (20.).

24 komment

süti beállítások módosítása