HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Két edzésen túl, jöhet a meccs

2013.01.25. 12:16 poraszabolcs

Darvas Attila helyzetjelentése Miskolcról

Hosszú, 11 órás buszozás után csütörtök délután megérkezett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Miskolcra. Az érkezés után az edzők már jégre vezényelték a fiúkat, akiknek a buszos utazást követően jól jött egy kis mozgás.

 Timo Lahtinen mester az utazás során szinte végig elemezte a Miskolc – Csíkszereda mérkőzéseket és igyekezett levonni a pozitív és a negatív következtetéseket a csapat játékából.

 Ma délben a csapat újra jégen volt, közvetlenül a Miskolci Jegesmedvék edzése után kaptak lehetőséget a csíkiak. Az edzést, illetve az ebédet követően az edzői stáb újabb video elemzést tart a szálláson, ezúttal a játékosok jelenlétében.

 A csapaton belül jó a hangulat, ám sajnos újabb sérültjeink vannak.

A kéthetes fegyelmi eltiltásból visszatérő Adorján József a tegnapi edzésen még nem vett részt, helyette szobabiciklizett a miskolci jégpálya játékoskijárója előtt elhelyezett bicikliken. Adorján ma már teljes erőbedobással jégen készült.

A biciklizésbe az első edzésen Bors Huba is beszállt. Ő a lábát fájlalta, miután a szerdai edzésen ellőtték a bokáját, amely a buszos utazás során bedagadt. Huba a mai edzésen szintén jégre állt, ám még kérdéses, hogy játékra képes-e.

Kósa Endre biztosan jégre fog lépni, ám sajnos egy kisebb hűléssel küszködik.

Bíró Tamás viszont kidőlt a sorból. Tamás foga begyulladt, ma reggel megröntgenezték és gyógyszeres kezelést kap. A fiatal játékos így Molnár Szabolcs, Moldován Ervin és Bíró Ottó után a negyedik játékos, akire nem számíthatnak az edzők.

 Ejtsünk egy pár sort a hazai csapatról is. Az Észak-Magyarország helyi napilap információi szerint a miskolci csapatból csupán Orosz nem fog jégre lépni egy sérülés miatt, a többiek mind egészségesek. A napilap készített egy rövid mérkőzés előtti véleményt a hazaiak edzőjével Tim Kehlerrel, aki elmondta, hogy minden kis apró tévedés végzetes lehet egyik vagy másik fél számára. Felhívta a figyelmet arra is, hogy minél kevesebb alkalommal kell a kiállítás sorsára kerüljenek a játékosai, továbbá az előttük adódó emberelőnyös helyzeteket jól kell kihasználniuk, hisz azok sorsdöntőek lehetnek.

96 komment

süti beállítások módosítása