HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Az óév utolsó ajándéka

2012.12.30. 19:45 SportClub

Nagyon fontos pillanathoz érkezett csapatunk az idei szezonban, az év utolsó találkozóját a listavezető ellen vívtuk hazai jégen és a rájátszásos helyekért kialakult csata árnyékában nem kicsi volt a tét.

Jól kezdünk, rögtön belecsapunk a közepébe, a tizedik percben sikerül vezetéshez jutni, Hurtaj szerez korongot a semleges harmadban és elindul vele a kapu felé, Kiss pedig nem tudja megakadályozni. Nem sokkal később emberelőnybe kerülünk, és az idei szezonban ránk nem jellemző módon kihasználjuk, szép adogatás végén Góga lövi ki a jobb felsőt. A második játékrészben is folytattuk a helyzetek kialakítását, ennek köszönhetően sikerül is elhúzni három góllal Molnár Zsolt révén, aki a kapus lábai között lőve zörgeti meg a hálót. A bikák előtt is akad lehetőség bőven, viszont Kozuch láthatatlan falat épít fel maga mögött, mindent hárít. A záró harmad elején szépíteni tudnak a vendégek, Lindgren egy kapu mögül visszajátszott korongot kapásból juttat a hálóba. Rengeteg kiállítást kiosztanak a sporik, hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe, de egyik gárda sem tud élni a lehetőséggel. A végén a Dab kapusa lekorcsolyázik, viszont hatástalan a próbálkozás, marad a 3-1. Tőkési még kap egy véglegest meccs után, ennek okai már számunkra ismeretlenek. A lefújás fiúkat egész évi munkájukért jutalmaztuk, hisz megérdemlik a vállveregetést, a biztatást és a dicséretet. Röpültek tehát a cukorkák, jutott belőle még a kis hokisoknak is. Ez egy gyönyörű befejezése volt az évnek, köszönjük nektek! Négy mérkőzésen háromszor sikerült legyőzni a ligát toronymagasan vezető újvárosiakat, vajon az elődöntőben nem lenne előnyösebb velük játszani, mint bárki mással az élmezőnyből?

HSC Csíkszereda – Dab.Docler  3-1

Mestermérlegek:

Szilassy Zoltán:  Először is Gratulálok a Csíkszeredának hogy sikerült 3-1-re megnyernie a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy sajnos az első harmadban volt egy 5-6 perces üresjáratunk, ezt kihasználta a Csíkszereda és kaptunk két gólt. A meccs második felében már mi domináltunk, ha előbb sikerül megszereznünk az első gólt, akkor szerintem hasonló koreográfia lett volna mint a múltkori itteni meccsen, de sajnos nem tudtunk több gólt szerezni, a Szereda ebben jobbnak bizonyult. Gratulálok nekik és minden székely embernek Boldog Új Évet kívánok.

Antal Előd: Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, szereztünk három gólt és a védekezésünk is nagyon jó volt. Aztán jött a harmadik harmad "átka" amelyben már nem először visszaesett a játékunk. Azt mondhatom hogy a szív és a szerencse segített abban hogy az eredményt 3-1-en tudtuk tartani. Köszönjük a közönségnek hogy ilyen sokan kijöttek és biztatták a csapatot, ezúttal Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

A HSC Csíkszereda vezetősége úgyszintén köszöni a nagyszámú szurkolóseregnek a támogatást, öröm volt újra ennyi embert látni a lelátókon. Abban a reményben, hogy hogy az elkövetkezőkben is a csapat mellett állnak, kíván minden embernek Boldog Új Évet, Hodos László és Cseke Szilárd

14 komment

süti beállítások módosítása