HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Két pontot vesztettünk

2012.12.18. 21:15 SportClub

 Hosszú idő után végre ismét itthon láthattuk játszani kedvenc csapatunkat. A brassói alakulat igen jó formát mutatott az utóbbi időben, és a tabellán elfoglalt helyezés alapján egy kemény, hat pontos találkozó volt kilátásba.

  Jól kezdünk, Moldován egy nagy helyzet végén Polc mellett húzza el a pakkot és helyezi a hálóba, ezzel egy ide. Nagyon kiegyenlített az első harmad, mindkét kapusnak akad dolga, de biztosan őrzik kapujukat. A második játékrészben nyugodtan csorognak a percek, szokatlanul békés mederben zajlik a mérkőzés. A 39. percben aztán védőink figyelmetlenek, ennek következtében Zsók egyedül marad hálóőrünkkel szemben és egyenlít. Magasabb fokozatra kapcsolnak fiaink és helyzet helyzetet követ, a passzok kezdenek pontosabbak lenni és a lábak gyorsabbak. Leginkább a Molnár Zsolté, hisz úgy korcsolyázik végig Kozuch kapujától ez egész brassói csapatot faképnél hagyva, mint ahogy a könyvekbe tanítják, majd a brassói kapus mamutjai közé lőve szerez vezetést. Aztán Pisarenko bemutat néhány megmozdulást, amiért mi annyira "szeretjük" őt, de büntetlenül megússza ezeket. Néhány perccel a harmadik dudaszó előtt egy kipattanót Bonar értékesít, így hosszabbításra menti a meccset a méhecskéknek. A hirtelen halál végén a vendégek gólt szereznek, viszont ugyancsak Bonar az, aki a kék vonalon belül akadályozza kapusunkat, ezért a gólt érvénytelenítik. A kanadai nem nyugszik bele és csak kihúzza a gyufát Gergely sporttársnál, aki előbb 10 perc fegyelmivel, majd véglegessel jutalmazza megnyilvánulásait. A büntetőkből büntetnek a sárga-kékek, hisz tőlünk senki nem jár túl Polc eszén, míg Rawlyk megszerzi a 2 pontot csapatának. Nagyon szorossá vált így a három kiadó helyért vívott csata 4 csapat között.

Hétvégén Román Kupát rendeznek a Vákár Lajoson, és ha nem borul a papírforma, akkor Brassóval küzdünk meg az aranyért.

HSC Csíkszereda - Brassó   2-3  (b.u.)

Gólszerzőink: Moldován és Molnár Zsolt

2 komment

süti beállítások módosítása