HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Vendégségben Újpesten

2012.10.05. 20:06 poraszabolcs

A Kontinentális Kupa sima meccsei után ismét komoly erőpróba várt csapatunkra, hisz az egyre inkább összeálló lilák a Miskolcot is majdnem elkapták a héten, mi pedig egy adminisztrációs hiba után megtizedelve érkeztünk Budapestre. Bár ma még nélkülöznünk kellett Kósáékat, Borsodban már valószínűleg Lahtinen mester rendelkezésére állnak felfüggesztett játékosaink, vagy legalább néhányan közülük.

Érdekes sorokkal, mindössze négy bekkel kezdünk, és Bors is kidől egy palánkkal való szerencsétlen találkozás után.  A harmad közepén egy másfél perces kettős hátrányt védekezünk ki, a végén pedig hatalmas ziccereket hagyunk kihasználatlanul, előbb Mihály szólója hal el a lepkésben, majd Becze hálóba tartó korongját állítja meg a gólvonalon Sommer, akit a kapu elmozdítása miatt két perces kisbüntetéssel sújtanak a bírók. Gól nélküli döntetetlen után emberelőnyben kezdhetjük a második felvonást...

...amelyet jó szokásunkhoz híven nem használunk ki, de mielőtt nagyon felbosszankodnánk, Molnár Zsolt a jobboldali bedobókörből meglepi Pleszkánt. A lilák megzavarodnak kissé, vagy a mi játékunk áll össze, tény, hogy négy perccel később már kettővel megyünk, Papp lövése után a kapu előtt brusztoló Novak közbenjárásával kerül Mihály elé a korong, aki ezúttal nem hibázik. Most már gördülékenyebben megy a játék, azonos létszám mellett is ott tanyázunk az újpesti harmadban, mezőnyfölényünket az ismét sokat hajtó Novak váltja gólra, aki az újpesti kapu előtt senkitől se zavartatva vehette át Tranca Dani passzát, aki három védő szorításában már a jégen fekve tálal cseh klasszisunk elé. Egyértelműen feljavuló játék, jó helyzetkihasználás, megnyugtatónak tűnő előny. Jöhet a harmadik felvonás.

...ahol már nagyjából csak az eredmény tartására törekedtek fiaink, meg tartalékoltak a vasárnapi derbire. Mindenki nagyot hajtott, maximális dicséret Kozuchnak és megtizedelt legénységünknek. Szép volt, fiúk!!!

Újpest-HSC 0-3 (Molnár, Mihály, Novak)

52 komment

süti beállítások módosítása