HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nehéz helyzetben!

2011.01.04. 22:22 SportClub

Szomorú vereséggel ért véget a ma esti Mol Liga elődöntő második mérkőzése, mert csapatunk kikapott az egyébként egész meccsen unszimpatikusan játszó Vasas HC-tól. De egyben idegesítő is, mert az első harmadon kívül – amikor az ellenfél dominált – a csíkiak uralták a meccset, de sajnos ez nem volt elég a győzelemhez.

Jól kezdjük az első harmadot, néhány nagy helyzetet ki is hagyunk az elején. Azonban pár perc múlva a Vasas veszi át az irányítást, többet támadnak  és sokkal veszélyesebbek, mint mi. Ennek eredményeképpen meg is szerzik a vezetést,  a 12. percben Somogyi takart lövését Kozuch nem tudja hárítani, 0-1.

A következő játékrész 4. percének elején Hruby passza után Sikorcin fonákkal emel nagyon okosan Rajna mellett a kapuba, 1-1. Ekkorra már mi játszunk jobban, sorra vezetjük a támadásokat, de nem sikerül vezetést szerezni. Egészen a 35. percig, amikor egy óriási helyzet után még az első lövés kijön a kapusról, de a kipattanót Novak közelről bevágja. Ezután is sokat veszélyeztetünk, de mégis az ellenfél lő gólt egy kavarodás végén Sabol révén.  A harmad végén Makinen szabálytalanul (a tegnapi Becze-esethez hasonlóan) löki palánkra Hrubyt, ezért csak 2 percet kap.

A harmadik harmad egy csíki góllal indul, emberelőnyben Sikorcin indul a kapu felé, elviszi az utolsó védő mellett  és átadja az üresen álló Bíró Ottónak, aki nem hibázik, 3-2. Tíz perc múlva ismét emberelőnyben játszunk és kettőre növeljük a különbséget, Hurtaj passzát Sikorcin értékesíti (megsüvegelendő, hogy Siki mind a négy gólból kivette a részét). A gól után rögtön időt kér Franzén mester, de sajnos ez nagyon rossz döntésnek bizonyul, mert megtörik a csapat lendülete és egy percre rá Szirányi bombagólja után felzárkóznak a pestiek. Néhány másodperc múlva aztán Mihály egy az egybe mehet a kapus ellen, de Sille visszahúzza, a bíró büntetőlövést ítél. Ezt a szabályok szerint annak a játékosnak kell lőnie, aki ellen szabálytalankodtak, így Mihály indult meg a koronggal. Nagyon nagy gólt szeretett volna szerezni, amilyeneket az elitligákban is ritkán láthatunk, de sajnos nem sikerül, kicsit lassúra sikeredik a próbálkozása és Rajna hárít.  Aztán az 56. percben jön az, aminek nagyon nem kellene, gólt kapunk: Gergely egy kavarodás közepette piszkálja a pakkot a kapuba. A rendes játékidőben nem esik gól, ezért következhet a hosszabítás.

A négy-négy elleni játék során sem esik gól, büntetőlövések… De ma semmi nem jön be: Hurtaj kapuvasat üt, Pavlis kihagyja, Sikorcin próbálkozását védi Rajna, Makinen is kihagyja, Moldovánnak sem sikerül, míg Sabol erőből megküldött lövése utat talál a kapuba. Egyenlít a Vasas az elődöntő e párosításában. Pénteken és szombaton Budapesten lép jégre csapatunk, most már nem lesz egyáltalán könnyű dolguk a fiúknak, de bízzunk a sikeres szereplésben. Hajrá Szereda!

HSC Csíkszereda – Vasas HC   4-5 (b.u.)

Gólszerzők: Sikorcin 2, Novak, Bíró Ottó illetve Sabol 2, Somogyi, Szirányi, Gergely

203 komment

süti beállítások módosítása