HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Elbuktuk az utolsó meccset is...

2010.11.28. 19:27 SportClub

   Nem volt igazán tétje a mai Sokol Kiev elleni meccsnek, hisz már egyik csapatnak sem volt esélye továbblépni ebből a körből. 

   Nem sikerül a legjobban az első harmad, de lehetne rosszabb is, ahogy a tegnapi meccsen is történt. Az ukránok két góljára Novak válaszol, aki első golját szerzi a tornán. A következő játékrész még ennyire se sikerül, legalábbis eredmény szempontjából, hisz a harmad elején, közepén majd a végén is betalálnak az ukrán csapat játékosai, ezért négy gólos hátrányba kerülünk, 5-1. Az utolsó felvonásra a fiúk összeszedik magukat és viszonylag gyorsan kétszer is betalálnak Moldovánnak és Virágnak köszönhetően. De még ennél is gyorsabban érkezik a kijózanító válasz, 6-3. De ha még ez sem lett volna elég, az ukránok ezek után sem állnak le, meg is szerzik a 7. gólt, amire Sikorcin udvariasan vissza is felel, hogy éppen ne érezzék azért annyira biztonságban magukat az ellenfél játékosai. Ezután már nem is változik az eredmény, a vége tehát 7-4, és negyedik hely.

   Három vereséggel búcsúztunk tehát a Kontinentális Kupától, de úgy gondolom, hogy egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a csapatnak, hisz már az is csoda volt, hogy idáig eljutottunk. Azt is megjegyezném halkan, hogy 8 gólt sikerült szerezni a három meccsen nem akármilyen csapatokkal és kapusokkal szemben. Ez sokszor még a Mol Ligában sem sikerül a riválisaink ellen. A fiúk hazafelé még benéznek Győrbe, ugyanis itt rendezik meg a Sapa Fehérvár AV19 elleni meccset. Ezután hazautaznak és egy nehéz hétvége vár a csapatra, mert nagyon erős ellenfelek látogatnak a Vákár Lajosra. Szép volt fiúk!

   HSC Csíkszereda - Sokol Kiev  4-7 (1-2,0-3,3-2)

Gólszerzőink: Novak, Moldován, Góga és Sikorcin

21 komment

süti beállítások módosítása