HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kontinentális Kupa-előzetes

2010.10.21. 08:04 poraszabolcs

Csapatunk tegnap este elutazott Mariborba, ahol pénteken a házigazda HDK Mariborral, szombaton a kazah bajnok Sary-Arka Karagandával, vasárnap pedig a Dunaújvárosi Acélbikákkal küzd a Kontinentális Kupa 2. körének C csoportjában a továbbjutást jelentő első helyért.

A fiúk jó előjelekkel vágtak neki a hosszú útnak, a galaci fiaskót leszámítva jól ment a játék az elmúlt időszakban. Visszatért a keretbe a hosszabb ideje sérült Kósa, nem utazott viszont a térdproblémákkal küzdő Sprencz, az utolsó pillantban sérülést szenvedő ifjú tehetség, Molnár Zsombor, valamint Kánya Attila, János Imre és Fülöp Róbert.

Az Acélbikák nem a legkedvezőbb előjelekkel indulnak a szlovéniai túrára, hiszen az utóbbi időben akadozik játékuk, a Volán elleni gyenge produkció és a Fradi elleni vereség után legvérmesebb szurkolóik is leplezetlen kritikával illették MacCallum legényeit. Nem tart a csapattal Mestyán István és Győri Tamás, a Miskolc ellen térdsérülést szenvedő Peter Sevela számára pedig vízválasztó lehet a hétvége, most dől el ugyanis, hogy még szezon közben műteni kell, vagy várni lehet a beavatkozással tavaszig.

A házigazda HDK Maribor éppen előlünk csente el a rendezés jogát, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség döntése azonban teljesen érthető annak fényében, hogy az elmúlt két évben a Vákár Lajos volt egy-egy selejtezőcsoport házigazdája. A Maribor játékerejét elég nehéz megbecsülni, egy csaknem kizárólag hazai játékosokra építő gárdáról van szó, ahol az egyetlen légiós a 20 éves szlovák bekk, Michal Haluska.

A csoport nagy esélyesének egyöntetűen a kazah bajnok Sary-Arka Karaganda csapatát tartják a szakemberek és szurkolók egyaránt, az orosz hoki hagyományaira építő együttes a következő csapatot küldi Mariborba:

Petrov Alekszej, Semenov Alekszej (kapusok)
Donica Michael, Duma Pavel, Ignatov Nyikolaj, Kiszeljov Andrej, Kokorev Dmitrij, Yakovenko Szergej  (hátvédek)

Dubinin Anton, Yelizarov Szergej, Ivanov Denis, Ivantsov Vladimir, Isakov Jevgenyij, Kuznyecov Roman, Nazhmutdinov Eldar, Orlov Maxim, Saifullin Ramil, Shikhanov Szergej, Szmirnov Nikita, Troschinsky Andrej, Esirkenov Rustam, Eremeev Oleg (csatárok)

 

52 komment · 1 trackback

süti beállítások módosítása