HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Érmekért játszanak az ifjak

2010.03.10. 07:19 poraszabolcs

           Az ifjúsági bajnokságban az alapszakaszt 4. helyen záró csapatunk bónuszpont nélkül kezdte a középszakaszt, ahol akár a döntőig is menetelhetett volna, ha...Nem kezdek összeesküvés-elméletek gyártásába, tény, hogy az alapszakaszt a második helyen záró UTE-MAC csapata a középszakasz során két zöldasztalos győzelmet is elkönyvelhetett (egyet ellenünk, egyet a Budapesti Sztárok ellen), így ők jutottak a fináléba, holott a középszakasz folyamán az első összecsapást velük a mieink nyerték szétlövésben. A döntőben aztán söpréssel diadalmaskodott a Sztárok gárdája, igaz, az UTE-MAC drágán adta a bőrét (2-1, 3-2, 2-0). A kék-fehérek Székesfehérváron lépnek fel a kisdöntőben egyelőre nem tisztázott időpontokban, két nyert meccsel lehet megszerezni a bronzérmeket.

           A serdülőknél négy meccs van hátra a középszakaszból, csapatunk jövő héten fogja ezeket abszolválni, jelenleg a tabella második helyén állunk egy ponttal a MAC-Népstadion mögött, akik viszont egy meccsel többet játszottak. A változatosság kedvéért itt is van a jelenlegi listavezetőnek két zöldasztalos győzelme, az egyiket ismét a mi, a másikat a Dunaferr rovására szerezték. A döntőt az első két helyezett vívja majd, a bronzért a 3. és 4. helyezett csatázik, mindkét esetben két nyert meccsig tart a játszma.

           A kölyökbajnokság már befejeződött, rosszul kezdtünk, de a fontos pillanatokban észnél voltunk, bronzérem a jutalom. Az alapszakaszt az utolsó előtti, hetedik helyen záró kék-fehér kölyökcsapat a középszakaszban bombameglepetést okozva 2-0-ás összesítéssel  (6-1 és 3-2) búcsúztatta az alapszakasz-második Budapesti Sztárokat, majd a helyosztó mérkőzéseken két, a későbbi győztes Zalai Titánoktól elszenvedett vereség után a bronzért folyó csatában 2-1 arányban legyőzte az UTE gárdáját (3-4, 6-5 és 4-1).  Gratulálunk a kicsiknek és az edzői stábnak!!!

1 komment

süti beállítások módosítása