HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Sportclub-HYS The Hague 3-4

2009.10.23. 18:04 Pumukli00

LIVESCORE

Csíkszereda, Vákár Lajos Műjégpálya, 19:00

I. harmad:

 Az első helyzet a hazai gárdánál: Moldován kap egy korongot, az ellenfél harmadának a közepén, de sajnos mellé száll a lövése...

04:58 - Hozó beviszi a korongot rálövi, de visszapattan, ami Moldován elé kerül és ezőttal kihasználja a lehetőséget és megszerzi a vezetést!!! Csak így tovább!!!

10:03 - Egy emberhátrányból, éppen kiegészülünk, amikor Bohac elkorcsolyázik és kiegyenlít.

12:51 - Selivanov szerez vezetést a vendég gárdának...

13:01 - Nichols kapáslövése, pedig megduplázza a hágaiak előnyét...

Ebben a játékrészben, már nem változik az eredmény. A mérkőzés nagyon színvonalas. Hazai részről, feltűnően sok helyzet van. Nagyon jól védekezünk, meg kell említenünk, hogy az ellenfél "szintjéhez" képest bátran játszanak a hazaiak, emberhátrányban is nagyomn jól teljesítenek, rendszeresen a kiállítások második felében tudott csak betörni a harmadunkba az ellenfél! A három kapott gól után sem törtünk le! A megközelítőleg 1500 emberből álló nézősereg, meglehetősen jó hangulatot biztosít! A lényeg, hogy a meccs nagyon-nagyon színvonalas!!!

II. harmad:

20:27 - Óriási helyzet: Betörünk a harmadba, Hozó kap nagyszerű passzt, de sajnos, fölélövi...

21:57 - Kósának, majdhogynem sérülést okoz az ellnfél 16 os számú játékosa Wurm. Büntetése 5+végleges fegyelmi.

22:42 - Molnár lő egy kapuvasat!

Rengeteget támadunk, és néha el is jutunk a lövésig, de vagy a kapusuk véd bravúrosan, vagy a befejezésnél hibázunk...

28:12 - Az ellenfél gyors kontrájuk után Natte ér bele egy lövésbe, így növelve az előnyüket.

30:35 - Hozó 10 fokos szögből ereszt meg egy hatalmas bombát, óriási gól!

Nagyobbnál nagyobb helyzeteket alakítunk ki, de rendszerint hibázunk a befejezésnél.

Több Moldován és Hozó lövés! Óriási helyzetek! Furcsa ezt így kimondani, de uraljuk a játékot!

A hágaiak kapusa hihetetlen bravúrt mutat be... Sorozatos bombázása alatt, egyszer üresen hagyja a kapuját, de elképesztő módon visszaér a lövésre!

A hangulat egyre csak fokozódik! Hosszú idő után, végre lehet hallani, ahogy az egész csarnok szinte cseng a nézősereg hangjától!!! Óriási helyzetek mindkét oldalon, hihetetlen hangulat!!!

Vége ennek a harmadnak is. Szinte hihetetlen, de azt kell, hogy mondjam, hogy a hazai csapt fölényben játszik - még ha ez nem is látszik az eredményen -, óriási szurkolás, hihetetlen helyzetek, színvonalas meccs! Nagyon motiváltak a fiúk! A csapat elképesztő teljesítményt nyújt, talán a szezonban nem játszott még ilyen jól a szeredai gárda! Helyszíni embereink szerint, öröm nézni a meccset! Reméljük, hogy a szünet alatt nem veszítik el harciasságukat! Csak így tovább!!!

III. harmad:

Harmad kezdetnek, kivédekezünk egy kétperces emberhátrányt.

42:00 - Az egész meccs megnyugodott. Talán azt is mondhatnánk, hogy sajnos.

45:45 - Papp Szabolcsot leütik, de szerncsére tudja folytatni a játékot.

46:50 - Egy tetszetős akció után, Moldován lövése száll a kapu fölé.

47:37 - Bíró Ottó hülyíti meg az ellenfél kapusát és feljövünk egy gólra!!! Felrobban a csarnok!

48:11 - Kozuch véd hatalmasat!

49:02 - Virág bombája épp, hogy mellé száll!

49:59 - Még egy játékosunk esik "áldozatául" a hágaiak durva játékának. Ezúttal Molnár kap egyet, de furcsamód őt állíták ki. Az ellenfél, egyre idegesebb...

Sajnos a zebrák is ellenünk fújnak, de ennek ellenére, nagyon jól tartjuk magunkat. Most ha nem is annyira meggyőzően, de fölényben vagyunk!

 54:46 - Szőcs nagy helyzetet alakít ki magának, de a lövését magabiztosan hárítja a kanadai kapus.

Szinte folyamatosan emberhátrányban játszunk... Olyanokért kapunk 2 percest, amihez semmi közünk...

Az utolsó percekben is nyomás alatt tartjuk a hollandokat!

Vége meccsnek! Szinte drámaian alakult a vége... Az utolsó másodpercekben, óriási helyzeteket hagyunk kihasználatlanul! Nagyon hajtós meccset láthattak, azok akik kilátogattak a Vákár Lajosba. Nem nagyon látszott a két csapat közötti külömbség, legalábbis, amire a nevekből nagyon sokan következtettek. Rendkívül jó hangulat és óriási helyzetek jellemezték az egész meccset! Néha-néha nagyon sportszerűtlenül viselkedtek az ellenfél játékosai, no meg a bírók sem voltak a legjobbak, ezt jelezte a több perces füttykoncert a végén a bíróknak címezve! A szurkolás azonban hihetetlen volt! Aki tavaly kint volt egy-egy Sportclub-HC városi derbin, azok tudhatják, hogy mit jelent, mikor a csíki közönség kiereszti hangját és szívből szurkol a kedvenceinek. Na ilyen mértékű szurkolás volt, ma a hollandok ellen! Ha a csapat a következő meccseken is ilyen teljesítményt fog nyújtani, nem kérdésesek a győzelmek! Csak így tovább!!!

Folytatás holnap:

16:00 - UTE - HYS The Hague

19:30 - Sportclub-FC Barcelona

62 komment

süti beállítások módosítása