HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kemény meccsen győztünk

2009.09.11. 22:05 SportClub

 

Jól kezdett csapatunk, az idei Mol Liga első meccsét, ha nehezen is, de hozták a fiúk.
   
    Nem telt meg a Vákár Lajos Műjégpálya a szezonnyitó mérkőzésre, ami némi kívánnivalót hagy maga után. A meccs ennek ellenére jó iramban kezdődik, már az első percekben lerohanjuk a bikák kapuját, de kapusuk kifogástalanul teljesít. Érdekesen folytatódik a meccs, rögtön harmadik percben az ellenfél cseh légiósa, Jan Fisera 5 perces büntetést és végleges fegyelmit kap könyök használatáért, jogosan. Majd az ellenfél egyik támadása végén egy erősen meglőtt korong a felső kapuvasat találja el, amire a bíró egyből gólt fúj, de némi tanácskozás után visszavonja döntését. A harmad további részében rohamozzuk és lőjük a bikák kapuját de kapusuknak, Sevelának köszönhetően a harmad 0-0-val zárul.
 
    A második harmadra felrázódnak az ellenfél játékosai, és most ők kezdenek úgy, mint mi az első harmadban. A 22. percben emberhátrányba kerülünk, de Kozuch parádésan teljesít. Sok gyönyörű védést mutat be, de érdemes megemlítenünk az egyik szenzációs mozdulatát: mikor már sakk-matt helyzetbe kerül, az ellenfél játékosa az üres kapura laposan küldi a korongot, de Kozuch a már elhíresült Kiprusoff védéshez hasonlóan visszanyúl és óriásit fog. Ebben a harmadban az ellenfél játszik nagyobb kedvvel, ők a kezdeményezőbbek, de mi szerzünk vezetést: egy gyors Molnár-Bíró-Kánya passzjáték végén az utóbbi talál be Sevela hálójába. A gól után mi is felpörögünk kicsit, mindkét oldalon maradnak ki nagy helyzetek, de nem változik a harmad végéig az eredmény.
 
    A harmadik játékrészt ismét mi kezdjük jobban, ismét rohamozunk, aminek meg is van az eredménye, hisz Tőkési kiállítása után Papp a kékvonalról ereszt meg egy védhetetlen bombát a két léc lözé. Aztán 20 másodperc alatt kettős emberhátrányba kerülünk, amiből kapunk is egy szerencsétlen gólt. Pozsgai lövése a kapuvason csattan, de a visszapattanó korong Kozuch hátától csorog a hálóba. Az indulatok kezdenek elszabadulni, el-el csattan egy-két pofon. Nem engedjük, hogy a bikák beszorítsanak, úgy támadunk, mintha mi kellene gólt üssünk. 16 másodperccel a vége előtt Moldovánt visszahúzzák bottal, akinek botja estében eltalálja az egyik dab-os játékos fejét. Ezután egy teljesen fölösleges mozdulattal, bottal szándékosan a játékos fejére üt, amiért 2 percet és végleges kiállítást érdemel. A végén próbálkoznak az ellenfél játékosai, de semmit nem sikerült összehozniuk, így marad a végeredmény 2-1, ami után elmondhatjuk, hogy sikerrel vesszük az első akadályt.
 
   Végül elmondhatjuk, hogy a kanadai stílusú, test-test elleni játékra megtaláltuk az ellenszert, Kozuch parádésan teljesített, a csapat jól játszott, így teljesen megérdemelten nyertünk.
 
   Sportclub-Dab.Docler  2-1       (0:0,1:0,1:1)   
   Góllövők: Kánya, Papp,  illetve Pozsgai
   Kapuralövések: 48-42
 

   

13 komment

süti beállítások módosítása