HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Vereséget szenvedtünk, nem játszottunk rosszul

2009.08.30. 20:45 SC4ever

A Csíki Sör Kupa utolsó mérkőzésén, csapatunk jó játékot produkálva, kicsivel maradt le szlovák ellenfelénél, a Késmárknál. Csapatunk jóval motiváltabban állt jégre, mint az elmúlt két napban. Kapuban Kozuch állt, a sorokon annyi változott, hogy Bíró Ottó helyet cserélt Koreskovsszal, aki így a negyedik sorban szerepelt. Ami jó benyomást keltett, hogy végig négy sorral játszottunk. Egyenlő ellenfelei voltunk a szlovákoknak.

A nyolcadik percben Molnár egy szabályos ütközésért kap két perces kisbüntetést, egy percre rá a késmárkiak élnek is a lehetőséggel, Bakos használja ki az emberelőnyt. A gól érdekessége, hogy a három bíróból egyik sem látta a helyzetet, elsőre nem is adta meg Lascar spori a gólt, kis tanácskozás után mégis befújta. A 13. percben, 30 másodperc leforgása alatt két szlovák játékost is pihenőre küld a bíró, élünk is a kettős emberelőnnyel, Basilidesz asszisztját Péter Róbert értékesíti. A harmad hátralévő részében két nagy lehetőséget nem használunk ki. Elhúzhattunk volna kicsit ellenfelünktől.

A második harmad a vendégek számára kezdődik jobban, de nem tudnak élni a lehetőségeikkel. Molnár és Péter előtt is adódik  egy-egy jó lehetőség, de balszerencsénkre nem jut át a pakk Martin Klempa hálóőrön, azon a Klempán, aki a tavalyi szezonban számtalanszor kiszorította Budai Krisztiánt a főportársi posztról. A 28. percben egy elkerülhető gólt kapunk. A kapu hátánál forgolódik Marcinko, be akarja csavarni kapu elé a korongot, mozdulata sikeresebb mint gondolta volna  a helyzet előtt, Kozuchról pattan  a kapuba. A 32. pervben ismét sikerül egyenlíteni, másfél perccel korábban, egyik szlovákot küldték ki a büntetőpadra. Basilidesz bombagóljának, Zsók mesteri passzának  köszönhető az egyenlítés. A 33. percben Kozuch kap akasztásért két percet, habár sem botja, sem ő nem ér az állítólagosan sértett játékoshoz. Három másodperccel a büntetés lejárta előtt hálónkba juttatja a játékszert csapatkapitányuk, Slaninak. A harmad utolsó nyolc percében néhányszor kerülünk emberhátrányba, de sikerül mindet kibekkelni.

 A harmadik harmad is színvonalasan folyatódik, sok helyzet marad ki mindkét oldalon. Az 56. percben harmadunkba dobnak be egy bulit, a szlovák nem tétlenkedik és ahogy a korong megérinti a jeget, kegyetlenül növel az eredményen.

A mérkőzés legjobbja a mi oldalunkról Jozef Hruby. Összességében jó játékot mutatott a csapat, jóval motiváltabbak és határozottabbak voltak játékosaink, mint tegnap.

Sport Club - Kezmarok 2-4 (1-1),(1-2),(0-1)

Mestermérleg:

- Az eredményekkel nem, a mai játékkal inkább elégedett vagyok- mondta Weinstock mester, aki elmondta, hogy a Késmárk nagyon jó csapat, remek játékosokkal. A tegnapi játék elégedetlenséggel tölti el.

- Úgy szeretem, ha a bajnokság kezdése előtt 5-6-7 meccset játszunk, négyet sikerült játszanunk, mondta a mester, aki szerint a napi edzések mellett szükség van ilyen szintű barátságos meccsekre, ahhoz hogy tudjuk hol is tartunk a felkészülésben. Mielőtt csapatunkhoz igazolt, nem ismerte egyik játékosunkat sem, nem tudott senkiről sem információt.

- Sajnálom, hogy csak ennyien voltak kiváncsiak  a mérkőzéseinkre, hiányérzetem van ami a szurkolást illeti, folytatta a mester, és reméli a bajnokság kezdetével rengetegen fognak kimenni a meccskre és a szurkolók a csapat támaszai lesznek, hisz nagyon fontos, hogy érezze a csapat a bíztatást és azt, hogy nem csak a játékosok akarják megnyerni a meccset. 

-Ami a szervezést illeti remek volt, fejtette ki Weinstock edző.

 

55 komment

süti beállítások módosítása