HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Babértermés kevésbé szerencsés napon

2016.01.30. 19:45 Bobo91

Szombat késő délután a húzós hétvége utolsó záróakkordjaként a katonacsapattól elszenvedett egy nappal korábbi vereségét igyekezte győzelemmel kárpótolni a csíkszeredai együttes. Az első harmadban csupán egy gól esett, Alexeyev középről érkezett passzát a lendületben levő Dyadyushko visszaküldte a hosszúba. A kétségtelen hazai fölény ellenére az utolsó lövések nem találtak utat a kapuba. A második játékrész elején Farkas és az addigi egyetlen gólszerző sem tudta legyőzni a ma parádésan védő László Arnoldot, ellenben a kontrákra építő vendégek is veszélyesek kezdtek lenni. Gól nem született, így várakozásoktól eltérően izgalmas záró harmad következett. A gyakorlatilag saját kapujuk elé begyűrt bakák 5-6 lövést is sikeresen blokkoltak kapusuk közreműködésével, egy kontra végén pedig az aktív és még mindig gólerős Zabludovskyi hamar visszahozta a meccsbe övéit: a hosszú felsőt nagyon eltalálta csuklóból. A vendégek fiatal kapuvédője a folyamatos sorttűz ellenére is állta a sarat, bár  a hazai fölény is már csak a meddő kategóriát érintette. Ruczuj is több alkalommal tartotta a lelket a csapatban,végül az első sor orosz különítményének botjain végigjáratott pakkot Berlev pofozta be a hálóba. A szerencse teljes hiányában igyekeztek lezárni a találkozót a hazaiak, a bukaresti gárda pedig újból aktívabb oldalát mutatta meg. Időkérést követően egy távoli lövésbe Ruczuj már csak beleérni tudott, a lepattant korongért a kapus és Zabludovskyi is egyszerre nyúltak, utóbbi gyorsabbnak bizonyult és kiegyenlítette az állást. A hosszabbításban Salló előtt akadt a legnagyobb helyzet, a büntetőlövéseket mégsem lehetett elkerülni, ahol végül Dyadyushko és Berlev találataival, illetve Ruczuj védéseivel sikerült kicsikarni a végső győzelmet.

Sportklub Csíkszereda - Bukaresti Steaua 3-2 bü.

Gólszerzők: Berlev 2 és Dyadyushko, illetve Zabludovskyi 2

süti beállítások módosítása