HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Itthon jött a kötelező, idegenben pofon lett a vége

2015.12.05. 22:54 Bobo91

Egy gól jelentette a két mérkőzés közti különbséget, az már más kérdés, hogy ma nem jött össze az újabb bűvös hatos.

Alapjaiban véve egy percig sem volt kérdéses Csíkszeredában szombat délután, hogy ki fogja begyűjteni a három pontot. Ezúttal a gyergyói alakulat nem tudott akkora ellenállást tanúsítani, mint egy nappal korábban, a különbség mégsem lett nagyobb. A gólok most is sorra érkeztek, csak ki kellett várni őket: előbb Salló lövésre szánta el magát, a löketből lapos passz lett útközben, így Moldován nyitotta a sort. Alexeyev feljegyezhette első shotoutját és ezzel járó gólját a székelység fellegvárában, a tökéletes ütemben cserélő Moldován pedig probléma nélkül intézte el egyedül Molnár kapust. Mihály sem tétlenkedett egy bulinál, lecsapott a korongra és csuklóból azonnal tüzelt, nem érdemtelenül.

A feldicsért Moldován a második harmad elején máris triplát jegyzett, egy nagyobb kavarodásban ő bezzeg megtalálta a korongot és könyörtelenül kihasználta az adott lehetőséget. Az első sor eredményességének görbéjét Tambijevs kerekítette szebbre: előbb lerázott három embert magáról, majd derékmagasságban lőtt kapura. Eljött az ideje az "ifjúsági sor"-nak is, akik a rácsos fejvédő mögött azonnal komolyan vették feladatukat, a buzdító tömeg hatására pedig szép passzolgatásba kezdtek, a végén az érkező Salló be is fejezte a támadást. A rengeteget próbálkozó Novaknak végül csak összejött a becsülettalálat: Tambijevstől lopott korongot, Ruczujt kihúzta, majd higgadtan helyezett a hálóba, a kilátogató nézők pedig ezt tapssal jutalmazták! 

Az utolsó felvonásra csupán Bors tartogatott egy gólt, ő fordulatból volt eredményes a kapu előterében. 

Merőben eltérő mérkőzést játszott viszont az "idegenbeli keret", akik a címvédő otthonában kevés ellenállást tudtak tanúsítani. Most egyesülnek a keretek, így hétfőn már újból lehet bízni a kőkemény orosz-székely kezekben! 

Eredmények

HSC Csíkszereda - Gyergyószentmiklósi Progym 8-1

Gólszerzők: Moldován 3, Alexeyev, Mihály, Tambijevs, Salló és Bors, illetve Novak

DVTK Jegesmedvék - HSC Csíkszereda 7-1

Gólszerzők: Galanisz és Sagert 2-2, Miskolczi,Dansereau és Szilágyi. illetve Péter Róbert

komment

süti beállítások módosítása