HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Győzelembe bízva

2015.10.08. 08:56 Bobo91

Hazai környezetben lép pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén. Négy nap alatt ugyanennyi összecsapáson lépnek pályára a fiúk. Két MOL Liga mérkőzés és két román bajnoki van műsoron. A kék-fehérek elkezdenék a felzárkózást a mezőny többi részéhez.

 

Négy meccs négy nap alatt, ez lesz a HSC Csíkszereda programja a hétvégére. A legutóbbi magyarországi túra után viszont teljes légiós kerettel, illetve Artur Oktyabrjovval a fedélzeten a kék-fehérek maximális erőbedobással készülnek a soron következő meccsekre.

Pénteken előbb a Dunaújvárosi Acélbikák, szombaton és vasárnap a Bukaresti Sportul Studentesc, majd hétfőn a Brassói Corona látogat a Vákár Lajos Műjégpályára. Kétség kívül a legnagyobb megoldandó feladat a két MOL Ligás meccs, hiszen a bukaresti egyetemista csapat nem jelenthet problémát a fiúk számára. A Brassó elleni találkozó pedig kettős téttel is bír, hiszen a MOL Ligába és a román bajnokságba is beszámít.

Oktyabrjov kedden, a csapat hazaérkezése után, átvette a teljes körű irányítást és már aznap tréninget vezényelt. Az edzésszámot fokozta és a délelőtti jeges edzések mellett egy délutáni is beiktatódott. A munkába bekapcsolódott a sérülés miatt kimaradó Antal Zsombor és Oleg Blagoj is. A vezetőedző számára így közel ötsornyi játékos áll a rendelkezésére. Ilyenre még nem volt példa ebben az idényben, akik közül viszont tizenegyen légiósok. Utóbbiak közül nyolcan az Acélbikák ellen pályára is léphetnek, de a további három mérkőzésen csak öten juthatnak szóhoz, ráadásul a cseh kapus Peksa nem védhet a román bajnoki meccseken. Így kérdés, hogy a vezetőedző hogyan oldja meg az előtte álló feladatot.

A hétvégére, illetve az egész szezonra vonatkozó új információ, hogy a Sportklub hazai mérkőzéseire a hölgyek számára ingyenes a belépő.

MOL Liga

Péntek: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Acélbikák (19), Újpesti TE – DVTK Jegesmedvék (19), Fehérvár AV19 – Debreceni HK (19.30), MAC Budapest – Ferencvárosi TC (20).

Szombat: Brassói Corona – Dunaújvárosi Acélbikák (18).

Vasárnap: Fehérvár AV19 – MAC Budapest (18.30), Debreceni HK – Újpesti TE (19.30).

Hétfő: HSC Csíkszereda – Brassói Corona (19), DVTK Jegesmedvék – Ferencvárosi TC (19, M4).

Román bajnokság

Péntek: Galaci Dunarea – Bukaresti Steaua (17.30), Gyergyószentmiklósi Progym – Brassói Corona (17.30).

Szombat: Galaci Dunarea – Bukaresti Steaua (17.30), Gyergyószentmiklósi Progym – Brassói Corona (17.30), HSC Csíkszereda – Bukaresti Sportul Studentesc (17.30).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – Bukaresti Sportul Studentesc (11.30).

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása