HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Felcsíki Közbirtokosságok Kupája

2014.08.28. 12:23 poraszabolcs

Újabb három felkészülési mérkőzést játszik a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén, amely részt vesz a Felcsíki Közbírtokosságok-kupán. A tornán a HSC mellett a Bukaresti Steaua, a Gyergyószentmiklósi Progym és a MOL Liga újonc Debreceni HK vesz részt. A csíki szakvezetés komolyan veszi a tornát.

Hasznos felkészülési mérkőzések elé néz hétvégén a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely két mérkőzést játszik Csíkkarcfalván, míg egyet hazai környezetben, Csíkszeredában.

A Felcsíki Közbírtokosságok-kupa tornáján a csíki csapat mellett a Bukaresti Steaua, a Gyergyószentmiklósi Progym és a MOL Liga újonc Debreceni HK vesz részt. A HSC utolsó, Debreceni HK elleni, mérkőzését kivételesen nem a torna helyszínéül szolgáló csíkkarcfalvi jégpályán játssza, hanem hazai környezetben a Vákár Lajos Műjégpályán. Ezen találkozó lesz a csíki gárda a hivatalos csapatbemutatója.

A HSC-nél komolyan veszik a tornát. Mint mondták ez is egy remek alkalom, hogy a csapat minél jobban összerázódjon, nem utolsó sorban pedig egy remek lehetőség arra, hogy testközelből is megismerjék a MOL Liga újonc Debreceni HK-t.

„Minden felkészülési mérkőzés jól jön a Románia-kupa, illetve a MOL Liga rajt előtt. Mindegy, hogy gyengébb, vagy erősebb ellenféllel játszunk. A cél, hogy megtaláljuk azokat a sorokat, amelyekkel neki tudunk vágni az előttünk álló bajnoki idénynek. Ebből a szempontból is hasznos torna elé nézünk, amelyet maximális komolysággal fogunk venni. A másik nem elhanyagolható tényező, hogy megismerjük a debreceni csapatot. Új csapatról van szó, így nem ismerjük még őket. Egy remek lehetőség lesz arra, hogy feltérképezzük őket” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC Csíkszereda másodedzője.

A Felcsíki Közbírtokosságok-kupa menetrendje

Péntek: Debreceni HK – Gyergyószentmiklósi Progym (17 órától) és HSC Csíkszereda – Bukaresti Steaua (20).

Szombat: Bukaresti Steaua – Debreceni HK (17) és HSC Csíkszerda – Gyergyószentmiklósi Progym (20).

Vasárnap: Bukaresti Steaua – Gyergyószentmiklósi Progym (17), HSC Csíkszereda – Debreceni HK (19,

Csíkszeredában).

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása