HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A második játékrész döntött

2014.02.04. 08:28 poraszabolcs

Izgalmas, pörgős mérkőzésen egygólos győzelmet aratott a HC Érsekújvár a HSC Csíkszereda otthonában. Vereségének köszönhetően a HSC nehéz helyzetbe került.

 Akart és küzdött is derekasan a HSC Csíkszereda csapata a HC Érsekújvár elleni mérkőzésen a MOL Liga vasárnapi játéknapján, ám a várva várt győzelem elmaradt.

 Az első játékrész remek játékot hozott a hazai csapat részéről. Mindkét kapu előtt rengeteg helyzet alakult ki, de a 12. percben a csíki csapat szerzett vezetést Becze révén. A gól után akár növelhette volna is a különbséget a HSC, de Novak két ajtó-ablak ziccert is kihagyott.

 A második harmadra harciasabb vendég együttes jött ki. Már az elején összejöhetett volna az egyenlítés számukra, de Caladi nagy helyzetben két alkalommal is vétett. Azonban jött Hrudik és a 23. és a 25. percekben bevette Kozuch ketrecét. A folytatásban újfent az első harmadban látott dinamikus játék folyt a pályán, gólok nélkül.

 Az utolsó felvonás ellenben remekül kezdődött. A 43. percben Szőcs emberelőnyben egyenlített. Oda-vissza alakultak ki a helyzetek, de Chovan és Kozuch is a helyén volt. Az 53. percben viszont eldőlt a mérkőzés. A vendégek emberelőnybe kerültek és ezt Kames használta ki, óriási gólt lőve. A hátralevő időben bár mindent megtett a csíki csapat az egyenlítésért, de az nem jött össze. A vendégek remekül zárták a területeket és „megölték” a HSC játékát.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár 2–3 (1–0, 0–2, 1–1)

Gólszerzők: Becze (12.), Szőcs (43.), illetve Hrudik (23., 25.), Kames (53.).

 Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „Meg kellett volna nyerjük a mai meccset. Nem a játék alapján, sajnos. Akiktől a legtöbbet vártuk azok nem hozták a formájukat. A második harmadban két gólt is összehozott az első sorunk. Úgy jöttünk ki, egy remek első harmad után, mintha megnyertük volna már a mérkőzést. Ezzel az eredménnyel nehéz helyzetbe kerültünk. Gyakorlatilag minden hátralevő mérkőzésünket meg kell nyerjük.”

 Robert Spisak, HC Érsekújvár: „Egy szuper, minőségi mérkőzést láthatott a közönség. Úgy terveztük, hogy az első harmadba nem kapjunk gólt, ez sajnos nem jött össze. A második harmadba a fiúk összekapták magukat. Az utolsó játékrészben az emberelőnyös helyzetek döntöttek. Motiváltak, koncentráltak voltak a fiúk, ennek köszönhető a győzelem.”

Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása