HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Kiharcolt siker a Miskolc ellen

2014.01.20. 09:35 poraszabolcs

A pénteki fájó vereséget követően vasárnap este már újabb találkozón lépett pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Az ellenfél a Miskolci Jegesmedvék voltak, akiket óriási küzdelemben gyűrtek le a kék-fehérek.

 Feledtetni a pénteki vereséget ez volt a célja a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának vasárnap este a Miskolci Jegesmedvék ellen a MOL Liga újabb játéknapján. Ez össze is jött Gál Sándor tanítványainak. Igaz a szép játék elmaradt. A három pont a lényeg.

 A szurkolóknak még idejük sem volt elhelyezkedni és már vezetett a Miskolc a találkozó 17 másodperében. Metcalfe avatta fel a hosszas lábadozásból visszatérő Kozuchot. A gyors gól alapvetően befolyásolta a hazai csapat játékát, amely nagyon görcsössé vált. A hazai csapat görcsös játékát pedig nem tudta kihasználni a vendég együttes, amely szintén gyenge napot fogott ki. A percek szép csendesen csordogáltak és a hazai szurkolók csak Moldován üres kapus, illetve Becze ordító helyzeténél kaphatták fel a fejüket.

 A második játékrész csapkodó játékot hozott. Kevés volt a jégkorong. Ilyen ritka pillanatokban viszont a hazaiak két alkalommal is betaláltak Gyenes kapujába. Előbb Curilla használta ki a vendég védelem megingását a 30. percben, majd Bíró Tamás a 33. percben éles szögből mattolta Gyenest. Utóbbi alaposan benne volt a kapott gólban.

 Az utolsó játékrészben már elevenebb lett mindkét csapat. Oda-vissza játék kezdődött el. Úgy tűnt fokozatosan felpörögnek a csapatok. A pörgésből azonban a vendégek kezdtek jobban kijönni. Fokozatosan vették át a játék irányítását. Időt is kértek a hazaiak hat perccel a mérkőzés vége előtt. Az időkérés jót tett a hazai csapatnak, amely összeszedte magát. Az utolsó perchez érve a vendégek is kikérték idejüket, sőt Gyenest is mezőnyjátékosra cserélték. Ez a húzás nem jött be és Becze talált be az üres ketrecbe.

 Eredmény

HSC Csíkszereda – Miskolci Jegesmedvék 3–1 (0–1, 2–0, 1–0)

Gólszerzők: Curilla (30.), Bíró T. (33.), Becze (60.), illetve Metcalfe (1.).

 Mestermérleg

Gál Sándor, HSC Csíkszereda: „Nagyon fontos és egyben értékes három pontot szereztünk. Fegyelmezetten játszottunk, annak ellenére, hogy nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Szerencsére ki tudtuk heverni és fokozatosan jöttünk fel. Bosszant az emberelőnyös játékunk. A harmadban nem tudunk veszélyes helyzeteket teremteni. Gratulálok a fiúknak és a szurkolóknak is. Most fáj a leginkább a pénteken elvesztett mérkőzés.”

 Bob Dever, Miskolci Jegesmedvék: „Nagyon nehéz úgy játszani, hogy a fél mérkőzés emberhátrányban töltöd. Tudtuk, hogy ez lesz, számítottunk erre. Minden romániai túránk erről szól. A végén megnyomtuk, de nem sikerült.”

                               Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása