HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Tapadni az élmezőnyre

2013.10.31. 08:45 poraszabolcs

A válogatott szünet előtti utolsó két mérkőzését játssza a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Győztes meccsekkel hagynák maguk mögött a hétvégét a csíki hokisok.

 Két nehéz mérkőzés vár a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatára a hétvégén. Gál Sándor tanítványai pénteken előbb a Ferencvárosi TC-t, majd vasárnap a címvédő Dunaújvárosi Dab.Doclert fogadják.

 Mindhárom csapat érdekes hétvégét zárt. A csíki csapat vereséggel nyitott Brassóban, majd két győztes mérkőzés következett az Érsekújvár és a Miskolc ellen. Utóbbi hosszabbításos. A Dunaújváros simán hozta Újpest ellen a három pontot, míg a Ferencváros két pontot hagyott a Megyeri úton. A Dunaújváros és a Ferencváros hétfő este épp egymással nézett farkasszemet, amely a zöld-fehérek győzelmével ért véget. Ezen eredmények is bizonyítják, hogy az idei MOL Liga jóval kiegyensúlyozottabb, mint azt bárki előre gondolta volna.

 A csíki gárda a Ferencvárossal az idei szezonban két alkalommal találkozott. Pesterzsébeten hosszabbítás után két pontot szereztek, míg Csíkszeredában kiütéses 8–3-as sikert arattak. Utóbbi találkozó volt a zöld-fehérek idei legnagyobb kisiklása.

A Dunaújváros ellen már negatív a mérleg. A felek eddig négyszer találkoztak egymással és mindannyiszor a magyarországi gárda győzedelmeskedett. A HSC egy pontot tudott tőlük rabolni, még hazai környezetben. A két idegenbeli MOL Liga találkozón egy 10–2-es és egy 3–0-ás vereség jött össze, míg a Kontinentális Kupában egy szétlövések utáni vereség.

 „A válogatott szünet előtt szeretnénk két győztes mérkőzéssel zárni a MOL Ligát. Azt már látni kell, hogy az idei ligában bármi megtörténhet, nem lehet meglepetés győzelmekről, illetve vereségekről beszélni. A Ferencvárossal kezdünk, akiket az eddigi találkozóinkon rendre sikerült legyőznünk. Ezt a veretlenségi sorozatot nem szeretnénk megszakítani. A Dunaújváros ellen pedig nem csak egy pontot szeretnénk elvenni. Az új légiós érkezésével átalakítottuk a sorokat, amelyek egyre jobban kezdenek összeérni. Kulcsfontosságú az emberelőnyös játék, amely még mindig döcög. Mérkőzések múlnak az ilyen szituációkon. Minden játékosunk bevethető, leszámítva Tranca Danit.” – mondta Antal Előd a HSC Csíkszereda másodedzője.

 A hétvégi műsor

Péntek: HC Érsekújvár – Újpesti TE (19), HSC Csíkszereda – Ferencvárosi TC (19), Brassói Corona – Dunaújvárosi Dab.Docler (19).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (18), HC Érsekújvár – Miskolci Jegesmedvék (19), Brassói Corona – Ferencvárosi TC (19).

                                                      Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása