HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hétvégi nagyüzem

2013.10.24. 10:50 poraszabolcs

Három nehéz mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. Gál Sándor tanítványai Brassóval idegenben, míg Érsekújvárral és Miskolccal hazai pályán játszanak. Mérkőzéseket nyernének.

 A Kontinentális Kupa után a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában kell bizonyítson. Gál Sándor tanítványaira nagyon nehéz három mérkőzés vár, hiszen pénteken a Brassói Corona otthonában kezdik el a hétvégét, majd hazai pályán folytatják a HC Érsekújvár és a Miskolci Jegesmedvék ellenében.

 A csíki csapat mindhárom ellenfelével két-két alkalommal találkozott eddig. A Brassói Coronával negatív a mérleg, hiszen az eddig lejátszott két mérkőzésen két vereség született. Az Érsekújvár ellen viszont pozitív, hiszen Gál Sándor tanítványai Csíkszeredában 4–1-re, majd Érsekújváron 4–3-ra győztek a felvidéki gárda ellen. Igaz utóbbit szétlövések után húzták be. A Miskolciakkal ötvenszázalékos a mérleg. Miskolcon 4–2-es vereség csúszott be, míg hazai pályán 2–1-es győzelmet arattak. A Miskolc elleni mérkőzéseken még Travis Young ült a borsodiak kispadján, akit azóta lecseréltek. Helyét a klub korábbi játékosa Mayer Péter vette át.

 A számok és a statisztikák ellenére a csíki csapat a lehető legtöbb pontot szeretné megszerezni a soron következő találkozókon. Gál Sándor, a csíki csapat trénere, egyelőre csak a pénteki Brassó elleni mérkőzésre összpontosít.

 „Sorsdöntő lehet a számunkra a soron következő három találkozó. Mérkőzéseket kell nyerni. Hogy hányat sikerül behúzni, nehéz előre megmondani. Brassóval kezdünk, akiket eddig még nem tudtunk legyőzni. Játékba semmivel sem voltunk rosszabbak náluk eddig, sőt. Remélem, most bejönnek a gólok is, amelyek eddig elmaradtak. Vasárnap Érsekújvár jön, aki ellen szeretnénk tartani a veretlenségünket. De a legfontosabb a Brassó elleni mérkőzés lesz és most csak erre tudunk gondolni. A Kontinentális Kupában nem ment az emberelőnyös játék, amit a fáradság számlájára is írok, hiszen voltak korábban olyan találkozóink, amikor épp az előnyös játékunkkal húztuk be a pontokat. Jött az új játékos, aki miatt a sorokat újraszerveztük. Remélhetőleg Papp Szabolcs és Becze Tihamér a hétvégén már játszani fog. Egyelőre úgy néz ki vállalni tudják a játékot, de ez a pénteki utolsó edzésen fog eldőlni.” – mondta Gál Sándor.

 A hétvégi műsor

Péntek: Brassói Corona – HSC Csíkszereda (17.30, Digi Sport 3), Dunaújvárosi Dab.Docler – Újpesti TE (19), Miskolci Jegesmedvék – HC Érsekújvár (19.30).

Vasárnap: HSC Csíkszereda – HC Érsekújvár (18), Brassói Corona – Miskolci Jegesmedvék (19), Újpesti TE – Ferencvárosi TC (19.30).

Hétfő: HSC Csíkszereda – Miskolci Jegesmedvék (19), Brassói Corona – HC Érsekújvár (19, Digi Sport 3), Ferencvárosi TC – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30).

                                          Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása