HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Rutinosabb volt a Krakkó

2013.10.20. 13:42 Bobo91

Kétgólos vereséget szenvedett a Kontinentális Kupa második napján a HSC Csíkszereda együttese Dunaújvárosban. Az ellenfél ezúttal a Krakkói Cracovia volt, amely a rutinjának köszönhetően húzta be a győzelmet. Gál Sándor mind a négy sorát bevetette, míg a kapuban Ruczuj kezdett.

A jégkorong Kontinentális Kupa második napján a HSC Csíkszereda együttese a Krakkói Cracoviával mérkőzött meg Dunaújvárosban. Az újvárosi jégcsarnokban azonban nemcsak a jégkorongozók, hanem a szurkolók is farkasszemet néztek, hiszen a közel félszázas csíki tábor mellett mintegy 150 fős lengyel szurkoló is jelen volt.

A mérkőzés tapogatózással indult. A csapatok kóstolgatták egymást. Ezt a lengyelek unták meg először és igyekeztek tempót diktálni, amelyre remekül válaszoltak a csíki fiúk, sőt még egy lapáttal rá is tettek. A gólok viszont nem jöttek, bár helyzetek akadtak mindkét oldalon. Utóbbiból a krakkóiak jegyezték a legnagyobbat a harmad vége előtt, amikor remek szögből Kostovrek a kapuvasat találta el.

A második játékrész rosszul indult a HSC-nek, hiszen a 23. percben Slabon maradt egyedül Ruczujjal szemben és értékesítette a helyzetet. A gól után egyből egyenlíthetett volna a HSC, de Novak remek passzát Mihály nem tudta bepofozni a krakkóiak ketrecébe. A folytatásban maradt támadásban a csíki csapat és helyzetek sokaságát alakították ki a lengyel kapu előtt, de hol a kapus, hol a védők menteni tudtak.

A harmadik harmadban minden egy lapra feltéve támadott a HSC, de a mérkőzésen semmi nem akart összejönni Gál Sándor tanítványainak. Az utolsó passzok mindig elakadtak. A harmad második felére kezdtek elfáradni a fiúk, de ennek ellenére mentek előre becsülettel és küzdöttek. Két és fél perccel a mérkőzés vége előtt Gál Sándor időt kért és próbált rendet tenni a fejekbe, majd végül Ruczujt is levéve mentek előre. A taktika nem vált be és a lengyelek Kowalowka révén megduplázták előnyüket és behúzták a három pontot.

Gál Sándor tanítványai vasárnap délután a Slavija Ljubljana ellen mérkőznek meg, akik a Dunaújvárostól is vereséget (0-3) szenvedtek.

Eredmény

Krakkói Cracovia – HSC Csíkszereda 2-0 (0-0,1-0, 1-0)

Gól: Slabon (23.), Kowalowka (60.).

Mestermérleg

Gál Sándor: „Küzdelmes mérkőzést játszottunk, amelyen végig megvolt az esélyünk. A harmadik harmadot például végigtámadtuk, de elég veszélytelenek voltunk. Sajnos a pénteki mérkőzés sokat kivett a csapatból, egyes játékosaimnak sok volt fizikailag ez a terhelés, javítani kell a nyári felkészülésen. Az időkérésnél azt magyaráztuk a fiúknak, hogy igyekezzenek bulit kiharcolni a támadóharmadban, hogy Ruczujt le tudjuk hozni, de ezt sem sikerült végrehajtani.”

                                                                       Darvas Attila, a HSC sajtóreferense

komment

süti beállítások módosítása