HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Megvan az első győzelem

2013.09.10. 08:26 poraszabolcs

Sima ötgólos sikert aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga harmadik mérkőzésén az Újpesti TE ellen. A Gál Sándor vezette csíkiak a második negyed derekán döntötték el a találkozó sorsát, amikor zsinórban négy alkalommal is betaláltak a vendégek ketrecébe. A HSC ezzel megszerezte az első győzelmét az idényben.

Nem okozott gondot a HSC Csíkszereda együttesének hétfő este az Újpesti TE legyőzése. Ezzel a sikerrel a csíki gárda megszerezte első győzelmét az idei jégkorong MOL Ligában.

Gál Sándor először az idei MOL Ligában négy sorral és Ruczujjal a kapuban kezdett az UTE ellen. A mérkőzés kezdetén már látszott, hogy az iram elmarad az eddig látottaktól. Az első gólra 13 percet kellett várni, amikor Becze lövése kijött Hajekról, de a pakk Novak elé került, aki bevágta. A második játékrészben már sokkal több gól esett. A harmad közepén kinyílt a HSC gólzsákja és alig pár perc leforgása alatt Novak, Szőcs, Becze és Góga góljaival eldőlt a találkozó. A vendégek a második felvonás hajrájában még szépítettek, de ez már csak szépségtapasz maradt.

Az utolsó harmadban egyik gárda sem erőltette meg nagyon magát, aminek köszönhetően maradt az ötgólos csíki siker.

Eredmény

HSC Csíkszereda – Újpesti TE 6–1 (1–0, 5–1, 0–0)

Gól: Novak (13., 28.), Szőcs (29.), Becze (29., 40.), Góga (32.), illetve Ódry (40.).

Mestermérleg

Gál Sándor, HSC: „Könnyebb mérkőzés volt, bár nehezen indult. Az eredménynek örvendünk, de a játékkal nem vagyok megelégedve. Négy sorral játszottunk és nem tudtunk olyan ritmust diktálni, amilyet szerettem volna. Sok javítani valónk van, hogy igazán jó csapat legyünk. Még mindig vannak olyan játékosok, akik mélyen a tudásuk alatt játszanak.”

Ancsin János, UTE: „Tegnap szorosabb volt Brassóban, de ezúttal jobban játszottunk. A második harmadban emberhátrányban, illetve egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Ezeket a hibákat kell kiküszöbölnünk. Bele kell rázódni ebbe az iramba, de egyre jobban játszunk. A csapatunk néha mérkőzés közbe összezuhan. Meg kell keresnünk ennek az okát és ki kell javítsuk. Kell a rutin a fiatal csapatunknak.”

                                                                          Darvas Attila, sajtóreferens

komment

süti beállítások módosítása