HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nagyobb odaadás kell

2013.03.17. 09:38 Bobo91

Elvesztette pályaelőnyét a HSC Csíkszereda a szombati Dunaújváros elleni mérkőzés után a MOL Liga döntőjében. Ma újabb meccs következik, amely sok mindenről dönthet.

Apróságok döntenek a MOL Liga idei döntőjében. Ezt bizonyította mind a három eddig lejátszott mérkőzés. Egy-egy váratlan gól, hiba megpecsételheti a csapatok sorsát. A szombati találkozón a csíki publikum a hibákból jóval többet láthatott, mint az addigi két mérkőzésen. Ez igaz volt mindkét csapatra.

A harmadik összecsapás után a Dunaújváros került lelki előnybe több okból is. Elsősorban visszavették a pályaelőnyüket, másodsorban pedig megtörték a csíkszeredai nyeretlenségüket.

Ma újabb meccs következik és az eddigi találkozók feledésbe merülnek. A HSC Csíkszereda játékosai pedig előre kell hogy tekintsenek. Be kell húzzák a találkozót minden áron, ellenkező esetben szorult helyzetbe kerülnek. Ehhez pedig az első két találkozón mutatott precíz, pontos játékra van szükség és kevés hibára. Gál Sándor a csíki csapat edzője szerint a siker titka a nagyobb odaadásban rejlik.

 Nyilatkozatok

Gál Sándor a HSC Csíkszereda edzője: „Nagyobb odaadás kell a fiúktól. Rajtuk kellett volna legyünk a szombati mérkőzésen is, de csak az eredmény után futottunk. A második bekapott gól nagyon visszavette a csapatunkat. Abban a ritmusban kell játszunk, mint a legutóbbi dunaújvárosi mérkőzésen. Molnár Zsolt lebetegedett így ő már szombaton sem tudott pályára lépni, és valószínű, hogy ma sem fog.

 Szőcs Szabolcs a HSC Csíkszereda csatára: „Jó mérkőzés volt, amely két egyforma csapat küzdelmét hozta. Sajnos a végén mi kaptuk a gólt és a Dunaújváros visszavette a pályaelőnyt. Nincs semmi veszve. Ma megyünk tovább, nyernünk kell. Ez egy döntő, minden mérkőzés kiélezett, amelyen az apró dolgok döntenek. A legfontosabb, hogy minél kevesebb hibával játszunk, hiszen azok végzetesek lehetnek. Emberek vagyunk, mindenki tévedhet, sajnos most így jött ki. Minden mérkőzés más.”

 A MOL Liga döntőjének további műsora:

4. mérkőzés, március 17.: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (19.30).

5. mérkőzés, március 20.: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19.30).

6. mérkőzés, március 22., ha kell: HSC Csíkszereda – Dunaújvárosi Dab.Docler (17.30).

7. mérkőzés, március 25., ha kell: Dunaújvárosi Dab.Docler – HSC Csíkszereda (19.30).

A négy nyert mérkőzésig tartó finálé állása: Csíkszereda – Dunaújváros 1–2 (0–2, 3–1, 3–4).

44 komment

süti beállítások módosítása