HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Hatból három a hétvégén

2013.01.20. 18:27 SC4ever

Ma délután az érsekújváriakat fogadtuk a Vákár Lajos Műjégpályán. A szlovákok két napja 4-0-ás vereséget szenvedtek a Cenk alatt, így a rájátszásért folytatott harc továbbra is éleződik. Stefankaék ellen nem nagyon megy az idén, a negatív mérlegen itt az idő kicsit javítani.

A találkozót jobb lábbal kezdjük, Novák a legelső szlovák hibát kihasználja a 3. percben, gyönyörű gólt szerez. A 8. és a 10. percben emberelőnyben játszhatunk, de egyik fórt sem tudjuk az ellen kapujába juttatni. Az első harmadot mi irányítjuk, de további gólt nem sikerül szerezni. A harmadik emberelőnyünket sem sikerül kihasználnunk, pedig helyzetünk akadt növelni a minimális előnyünket. Az első játékrészben viszonylag figyelmesen védekezünk, Kozuchnak nem akad annyi dolga, mint a túloldalon a szlovák válogatott volt kapusának Krizannak. Az utolsó percben Tranca tálal Becze elé, akinek lövését a zöld-feketét kapusa hatastalanítja.

Húsz perc után Novak góljának köszönhetően 1-0-ra vezetünk, jó volna a mai napot is három ponttal zárni.

A folytatásban fordul a kocka, nekünk semmi, nekik minden bejön... A 22. percben Dobry lő a kékről, a játékszerbe Uhnák beleér, így irányt változtat a pakk és hálónkba vágódik. Három perccel később Hrudik lő távolról bombagólt, fordítanak a szlovákok, 1-2. A mérkőzés felénél Novák tör be az ellenfél térfelére, mindenkin áthámozza magát majd kapura fordul, a lecsorgó korongra időben csap le Hurtaj és Krizan kapujába juttatja, 2-2. A  38. percben 24 másodperc alatt elintéznek Stefankáék:  előbb a csapatkapitányuk talál be, egy kontratámadás végén csuklóból a felsőbe ragasztja a pakkot. Huszonnégy másodperccel később az érsekújváriak már kettővel mennek, egy hatalmas védelmi hibát használnak ki.

Negyven perc után minden megváltozott, habár megvoltak a helyzeteink nem tudtunk élni velük. A szlovákok szemszögéből sajnos nem így volt, ők majdnem minden helyzetüket belőtték.

A zárójátékrészben már szokásosnak mondhatóan megint visszaestünk, elfáradtak a srácok, a hálók sem zörrentek. Az Érsekújvár megmarad mumusunknak, az idén hétszer játszottunk velük, abból öt vereséget számlálunk. Hiába lőttünk ma kapura 35-ször, a vendégek a 27 próbálkozásukból négyszer voltak eredményesek. Reméljük a jobb folytatást, pénteken Miskolcon vendégeskedünk, vasárnap Újvárosban és hétfőn a Fradi otthonában. A rájátszásba kerülésért folytatott harc egyre komolyabb csatákat hoz, nagyon oda kell figyelni minden mérkőzés minden pillanatára.

HSC - Érsekújvár 2-4 (Novák, Hurtaj, valamint Uhnák, Hrudik, Stefanka és Teluskins)

Mindent bele a továbbiakban, minél több pontot a jövő hétvégére. Hajrá, Fiúk!

158 komment

süti beállítások módosítása