HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A szív diadala

2012.10.14. 23:19 SportClub

Ma este a listavezető látogatott el a Vákár Lajosra. Nem volt sok okunk a bizakodásra, hisz az utóbbi időben minden oldalról csak nyúznak és faragnak minket. Ennek tetejébe ma a 300 spártai harcoshoz hasonlóan kellett szembenézzünk a többszörös túlerőben lévő ellenféllel.

Már a meccs elejétől gyors tempóba játszunk, félő hogy nem tart ki a lendület végig. Az 5. perc elején azonban élvezhetjük ennek gyümölcsét: Molnár Zsolt egy okos passz után vezetheti Sevela kapujára a pakkot, el is enged egy védhető lövést, ami a portás keze alatt talál utat a hálóba, 1-0. Az acélbikák is próbálkoznak tisztességgel, de kapusunk nagyon a helyén van. Tíz perccel Molnár találata után kettős emberelőny után, egy gyönyörű összjáték végén már kettő a csapatok közötti különbség, Novák a gólszerző. Alig több mint egy perc van az első pihenőig, mikor egy nagyon szerencsétlen gólt kapunk egy irányt változtatott lövés után, 2-1.  

A második játékrész sok mindenről szólt és sajnos a főszerepet nem a játék kapta. Előbb Peterdi kap 2+10 percet, majd Gröschl szeretne ökölpárbajt Tranca Danival, mindketten leülhetnek. A 35. percben Vaszjunyin akasztja Beczét, de nem fogadja el a sporik ítéletét, így még összeszed mellé 10 percet, de ha ez sem lenne elég, megkapja a végleges fegyelmi büntetését, hogy az öltözőben vezethesse le dühét. A szeredai legények higgadtak maradnak, aminek eredménye is lesz, egy megpattanó korong landol az újvárosiak hálójában, 3-1.

A következő felvonásra lenyugodnak a játékosok és ismét a jégkorong van középpontban. A 46. percben Gröschl lő takarásból, a pakk pedig Kozuch kesztyűjén lassul le, de csak bevánszorog kapusunk ketrecébe. A harmad közepén egyenlíteni tudnak a vendégek, Pavuk beadását Galanisz szépen értékesíti, 3-3. Következhet a hirtelen halál, ahol semmi említésre méltó nem történik. A rávezetéseknél egyik fél sem elég pontos, 3-3 büntető után is hibátlanok a kapusok. Azari lövi a negyediket, de a parádésan teljesítő Kozuch eszén most sem tud túljárni, nem úgy Molnár Zsolt, aki úgy szerzi meg a győztes találatot, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Hatalmasat küzdve végül nem jutottunk a spártaiak sorsára, igaz nálunk nem volt áruló, sőt ez a gárda nagyon egybe volt. Köszönjük nektek, szép volt fiúk!  

39 komment

süti beállítások módosítása