HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

A megerősödött Újpesttel mérkőztünk

2012.09.09. 20:37 SC4ever

Az idei szezon második mérkőzésére került ma sor, volt amin javítani, hiszen két nappal ezelőtt a Vákár Lajosban kaptunk ki a ligaújonc Érsekújvártól.

A találkozó langyosan kezdődik, valamivel a mieink aktívabbak. Az első komolyabb lehetőség Molnár Zsolt előtt adódik, szépen átfűzi magát az ellenen, a lövést Hajek bravúrral védi. A nyolcadik percben Góga szabálytalansága miatt két perces hátrányba kerülünk. A fórral nem tudnak mit kezdeni a lilák. A 14. perc elején remek kombináció végén szerzünk vezetést a negyedik sor révén. A gólt gyors támadás végén Flinta szerzi, 1-0 ide. A 16. percben először kerülünk előnybe, rengeteget forgatjuk a pakkot, de nem sikerül újból Hajek mögé juttatni a játékszert. Az előny végén Hurtaj előtt adódik a meccs helyzete, a szlovák a kapusba lő, az ismétlés jól sikerül, de vendég szempontból szerencsésen a kapu mellett elpattan a korong.

Megérdemelten vezetünk egy harmad után, a kezdeti nehézségek után ébredni látszik a csapat.

A középső húsztól teljesen átvesszük az irányítást, az újpestiek csak néha tudnak kitörni a saját  térfelükről. Minden percben gólokat szerezhetnénk. Az összecsapás felénél emberhátrányba kerülünk, ez az első sorunkat egy cseppet sem zavarja, Hurtaj a szélről tör be, majd szemben Hajekkel, a kapus lábai között lövi el a pakkot, 2-0. A 35. percben tovább nő a különbség, az első gólunkhoz hasonlóan ez a találat is gyönyörű kombináció végén születik. Hurtaj átadását Molnár Szabolcs továbbítja Mihály Edéhez, akinek már az üresen maradt kapuba kell passzolnia. A 3-0 után sem állunk le, sorra alakítjuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de nem sikerül a negyediket megszerezni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vendégek hálóőre rendkívül jó formában áll a lilák kapujában.

Kétszer húsz után hárommal megyünk, reméljük a lendület megmarad a zárójátékrészre is.

A záróakkord is a mi szájunk íze szerint alakul, az előző húszban négyszer annyit lőttünk a kapura, mint Sommerék, a harmadikban háromszor.  A találkozó utolsó részét is mi uraljuk, gyönyörű helyzeteket dolgozunk ki. Az 54. percben Papp Szabi lő hatalmas erővel fantasztikus bombagólt, Bíró Tamás már a második asszisztját osztja ki.  A mérkőzést a legendás 23-as, Moldován Ervin zárja góllal, az 58. percben, Skovira első pontját szerzi a szeredai színekben.

Az összecsapást teljesen megérdemelten nyertük, nagyobb is lehetett volna a különbség, de így is elég szépen néz ki a végeredmény.

 

HSC - UTE 5-0 (Flinta, Mihály, Hurtaj, Papp és Moldován)

 

Szép volt Fiúk!

42 komment

süti beállítások módosítása