HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HSC-UTE

2012.09.08. 12:27 poraszabolcs

Jöttünk, láttunk, győztünk - mondhatná Robert Spisák, akinek lehet is oka az örömre, hisz csapata remek helyzetkihasználása révén meglepetésre legyőzte a HSC csapatát a MOL-liga első játéknapján. Egy ilyen totógyilkos mérkőzésen nem jó szenvedő alanynak lenni, de a tanulságokat levonva tovább kell lépni, hisz holnap az az UTE lesz az ellenfél a szezon első tévés mérkőzésén, amely Brassóban igencsak megszorongatta a toronymagas esélyes hazaiakat, akik csak az utolsó percekben tudták bebiztosítani győzelmüket. Ancsin János tehát nem beszélt a levegőbe,amikor fiatal, de nem tapasztalatlan csapatának motivációjáról beszélt, a foggal-körömmel küzdő lilák veszélyt jelenthetnek a tegnap kissé tompán játszó kék-fehér-feketékre is, akik még mindig a Csíki Sör-kupán megismert világoskék kölcsönmezben hokiztak a szlovákok ellen. Első játéknap, első nagy meglepetés, soha rosszabb kezdést - mondhatnák a semleges nézők és bár egy forduló után nehéz lenne messzemenő következtetéseket levonni, kiegyensúlyozott szezonnak nézünk elébe, ahol több, egyforma játékerőt képviselő csapat küzdhet a végső győzelemért. A MOL-liga történetének leghosszabb alapszakasza kezdődött el és szeptember hónap folyamán igazi meccsdömping vár a jégkorong szerelmeseire, ahol örvendetes módon megszaporodott a tévés közvetítések száma. Holnap 19 órától tehát élő közvetítés a Vákár Lajos Műjégpályáról a nagyon motivált lila gárda ellen, most már égető győzelmi kényszerrel Timo Lahtinen fiain.

38 komment

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása