HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Nagyszerű fordítás után miénk a kupa

2012.09.02. 21:08 SportClub

A pénteki Poprád elleni hosszabbításos győzelem után, és a tegnapi poprádi Brassó-verés után már biztossá vált, hogy már csak mi és a szlovákok diadalmaskodhatnak a Csíki Sör Kupán.

Ennek fényében kezdjük a mérkőzést, néhány veszélyes helyzetet ki is tudunk kialakítani. Kapunk három emberelőnyt, de nem tudunk élni velük. A 15. percben a 196 centis Rawlyk megy neki Bálintnak, előbbi négy, utóbbi két percet kap. Egy perccel később Virág lódul meg egy az egybe, beugró játékosunk vetődik a korong után, Virág pedig fölé emeli a pakkot, csakhogy a spori  büntetőlövést ítél, hogy miért azt talán még ő sem tudja, hisz nem volt kontaktus a két játékos között. A brassóiak újonnan igazolt szeredai játékosa pedig él a lehetőséggel, 0-1. Alig egy perccel később ismét eladjuk a korongot, Bonar pedig egyedül korcsolyázik Kozuchra és kegyetlenül fel is vágja, 0-2.

A második harmad elején Bonar a tőle már megszokott kötekedő stílusában provokálja Pappot, mindketten kisbüntetést kapnak. Ezután rögtön jön egy hatalmas Adorján kapuvas, viszont 2 percre rá az ellenfél nem csak vasig jut, hanem már-már behozhatatlannak tűnő három gólos előnyre tesz szert Fodor révén. Idegesek lesznek a fiúk, egymás után 3 két percest is összeszedünk. A 33. percben nálunk, egy perccel később pedig Brassónál is kapuscsere történik. Kezdünk ébredezni, és életjelet adunk, Skovira passzából Molnár Zsolt lövi ki a rövid felsőt. Ha ez nem lenne elég, de nem is az,  a buli után Tranca indul meg, gyönyörűen tör be a kapu elé és a felpattanó korongot közelről üti be Fülöp ketrecébe, 2-3.  

A harmadik játékrész elején elcseréli magát az ellenfél, 2 perc a jutalom, amit sikerül kihasználni: kapu előtti kavarodásból Szőcs juttatja a játékszert kapujukba, 3-3. Mindkét oldalról szórják ki a játékosokat, de nagy helyzeten kívül egyik csapat sem jut többre. Fél perccel a vége előtt Wehrs üt oda egyik szeredainak, jogos a kisbüntetés. Két perc szünet után következhet a „hirtelen halál”, és emberelőnyben sikerül is belőni a minden eldöntő gólt, a tettest Mihály Ede személyében tapsolhatjuk meg. A HSC Csíkszereda legjobbja a 18 éves Tranca Dani lett teljesen megérdemelten. Mellette kiemelhetjük a fiatalok küzdését és Ruczuj nagyszerű teljesítményét is, de a 0-3 utáni  ébredésért az egész csapatnak kijár a dícséret.

Itthon maradt tehát a kupa, a harmadik helyért járó serleget Brassó vehette át, míg az ezüstérmes poprádiaknak valószínűleg Kozuch fogja átadni az elismerést, hisz hiányukban a végén elkérte és magával vitte kapusunk, és valószínűleg nem a saját szobájának díszítésére. Szép volt fiúk!

 

36 komment

süti beállítások módosítása