HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

HSC Csíkszereda - Dab.Docler 3-5

2011.09.04. 14:16 SportClub

I. harmad:

4. perc: Petres ellen követnek el szabálytalanságot, amiért a spori 2+2 percet oszt ki, hisz vérzik játékosunk orra. Beszorítjuk az dunaújvárosiakat, nagy helyzeteket hagyunk ki.

6. perc: Sevela kap 2 perces kis büntetést Molnár Zsolt akasztásáért. Nem sikerül kihasználnunk az előnyünket, annak ellenére, hogy 1 percig kettős emberelőnyben is voltunk.

8. perc: Hurtaj kap 2 percet, az ellenfél kialakít néhány veszélyes helyzetet.

10. perc: Molnár Szabolcs kap 2 percet, de rögtön utána Pozsgai is, majd egy perccel később Hegyit is kiszórják, ezt az emberelőnyt pedig gólra váltjuk, Hurtaj lövésébe az ellenfél hátvédje teszi bele a botját, ami megzavarja Sevela kapust, a korong pedig fölötte jut a hálóba.

13. perc: Molnár Zsolt szerez gólt, de nem adják meg, mert korcsolyáról pattant a kapuba és rúgómozdulatot véltek felfedezni a játékvezetők.

14. perc: Somogyi kap 2 perces büntetést, amit ki is használunk, Hruby távolról lő kapura, amibe Novak gyönyörűen teszi bele a botját, Mihály pedig estében pöcköli a pakkot a hálóba, 2-0.

18. perc: Lencsés - 2 perc.

20. perc: Nagy helyzet Moldován előtt, majd pár másodperccel később már a mi kapunk előtt tör ki dulakodás, amiből mi jövünk ki rosszabbul, hisz Bíró Ottó 2+2 percet, míg a másik oldalról Kiss Ákos csak 2 percet kap durva játékért.

II. harmad:

22. perc: Pavuk kap 2 percet.

25. perc: Szépít a Dab, egy kavarodás közepette Vaszjunyin módosít az álláson, 2-1.

27. perc: Flinta kap 2 perces büntetést.

28. perc: Egyenlít az ellenfél, Galanisz a Ruczujról kipattanó korongot juttatja a hálóba, ezzel pedig már 2-2 az állás. Ha ez nem elég, akkor néhány másodperccel később Molnár ülhet le a büntetőpadra 2 perc erejéig.

30. perc: Moldovánnál is kezd elszakadni a cérna, 2 perc.

33. perc: Az acélbikák játékosa, Virág Tamás marad üresen teljesen érthetetlen módon, oldalról bekorcsolyázik a kapu fele, és beteszi a rövid sarokra, 2-3. Úgy látszik, hogy nagyon össze vagyunk zavarodva.

36. perc: Góga hatalmas hibája után Szappanos indulhat egyedül, de kihagyja a ziccert, majd a szituáció végén Szőcs is kap 2 percet.

38. perc: A dunaújvárosiak kapnak kis büntetést túl sok játékos használatáért a jégen, amit nagy megkönnyebbülésre sikerül is kihasználni. Felállunk az ellenfél harmadjában, Virág felhúzza a botját, de lövés helyett nagyon okosan veszi észre Antalt, aki óriási keresztpassz után bevágja az egyenlítő gólt. 

III. harmad:

41. perc: Nagyon rosszul kezdünk, rögtön kapunk is két buta kis büntetést.

42. perc: Egy percre rá már vezet a Dab, Jobb ereszt meg egy lövést, ami különösebben nem jelentene nagyobb veszélyt, de Ruczujról becsorog a korong, 3-4. Ezután Molnár Zsolt kap 2 percet.

45. perc: Fegyelmezetlenek vagyunk, Flinta-2 perc.

47. perc: Letelik a büntetés, Flinta jön be, kapja a korongot, de a kapuvasat találja el. Aztán ismét Molnár Zsolt ülhet le a büntetőpadra.

53. perc: Hurtaj a kék vonal mellett próbál elkorcsolyázni két védő ellenében, őt egyértelműen elakasztják, de furcsa módon a bírók nem veszik észre és létszámfölényben támadásba lendül a Dab, amit Somogyi révén ki is használ.

57. perc: Virág Tamás kap 2 percet, kivesszük a kapust, de mérkőzés végéig pedig beszorítjuk a dunaújvárosiakat, de gólt sem sikerül szerezni, így marad az 5-3.

Negyedikek lettünk tehát az Ifj. Ocskay Gábor emléktornán. Játék szempontjából igencsak hullámzó volt a teljesítmény, az olasz bajnok ellen jól játszottunk, majd a mai meccs első harmad is kifogástalan volt, de a másik két játékrész nagyon gyengére sikeredett, köszönhetően elsősorban a fegyelmezetlenségnek és figyelmetlenségnek. Javítani kedden lehet, amikor elkezdődik a 2011/2012-es Mol Liga. Ekkor ugyancsak Fehérváron lépünk jégre a Volán csapata ellen. Hajrá Szereda!

HSC Csíkszereda - Dab.Docler  3-5

Gólszerzők: Hurtaj, Mihály és Antal illetve Vaszjunyin, Galanisz, Virág Tamás, Jobb és Somogyi

136 komment

süti beállítások módosítása