HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Brassó kiütve, csúnya mozdulatok a meccs végén

2011.03.27. 16:40 SportClub

  Pénteken, ha nehezen is, de sikerült kiegyenlíteni a bajnoki döntő párharcát, ahol az első két meccs után a brassóiak meglepetésre 2-0-ra vezettek. Ma délután Brassóban rendezték a döntő 5. mérkőzését.

  Jól kezdjük a mérkőzést, rögtön nyomás alá helyezzük a hazai kaput, de a brassóiak rendre veszélyes ellentámadásokat vezetnek. A 4. percben nagyon érdekes és bosszantó gólt kapunk, Kirichenko lövését Kozuch üti fel, de a játékszer kapusunk sisakjától a kapuba pattan. A 10. percben Kertész megpattintott korongja Kozuch lábai között csorog át, de a gólvonalon pörgő pakkot egyik játékosunk húzza a lepkésbe. A szlovák játékvezető befújja a gólt, de a heves reklamációk hatására egyeztetnek és érvényteleníti a gólt. A visszajátszásból egyértelműen látszik, hogy helyes döntést hoztak. Öt perc múlva Novak hatalmas gólt lő éles szögből, Polcnak esélye sincs a hárításra. Két és fél perc telik el, amikor Papp óriási erővel küldi a korongot a kapura, ami megpattan egy hazai játékos botján és a kapuban landol. Egy perccel a vége előtt emberhátrányban Laczkó hibáját kihasználva indul meg Novak és Hurtaj egy védő ellen, cseh légiósunk nagyon szépen elküldi a kifekvő védő, majd megszerzi saját maga második, csapat 3. gólját.

  A második harmadban ismét nagyon jól játszunk, szebbnél szebb támadásokat vezetünk. A 21. percben Novak hagy ki egy hatalmas helyzetet, majd egy perc múlva Moldován lóg meg egyedül, Dávid akadályozza, büntetőlövés. A huszonhármast Kozuch látja el néhány hasznos tanáccsal, majd megindul, de Polc éppen, hogy bele tud érni a lepkéssel, kimarad. A 29. percben Hurtaj nagyszerű egyéni akciója gólt eredményez, egy hazai hátvéd lába között fűzi át a korongot, majd szerez szép találatot.

  Az utolsó felvonás 5. percében Hurtaj okos passza után Molnár lő óriási gólt, majd az 56. percben Moldován kavarodásból szerzi meg 6. gólunkat. Ami ezek után történik az nem jégpályára illő. Polc jön ki a kapujából, Bíró Ottó próbál tőle korongot szerezni, de nem sikerül. Ez után az egész meccsen piszkálódó Szőgyör lökdösi meg, oldalról Kertész pedig nem hogy sportolóhoz, de emberhez méltatlanul bottal üti le a tehetetlen 71-t. Játékosunkat hordágyon kell levigyék, súlyosnak tűnik a dolog. A hátralevő három percben már látszólag senkit nem érdekel a meccs vége, még Dávid próbálkozik egy fejre való könyökléssel, szerencsére nem találja el Bíró Tamást. A mérkőzés tehát 6-1-es győzelemmel ér véget, szép játékkal, a hazaiaknak esélyt sem adva sikerült behúzni az 5. meccset. Szép volt fiúk! Jobbulást, Bíró Ottó!

   Brassói Fenestela 68 - HSC Csíkszereda   1-6 

Gólszerzők: Kirichenko illetve Novak 2, Papp, Hurtaj, Molnár és Moldován

139 komment

süti beállítások módosítása