HTML

Hajrá Sport Club

A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának szurkolói fóruma. Meccsbeszámolók, hírek és minden, ami kék-fehér.

Friss topikok

  • fazi73: @legea nr.216/2011 art.3: Ne haragudj haver de olyan szoveget kellene irni amit elobe es szemtol s... (2013.06.30. 07:28) Hruby jön! Novák megy?!
  • Kopitar King: @friczy: Csergő Zsolt áll a csíki belviszályok mögött, az egykor szebb napokat megélt bukaresti v... (2013.06.26. 07:17) Gyúrunk, vazze?!?
  • fazi73: @ando500: Nem tom hogy kinek az irasaval van bajod ha konkretan kifejtened le reagalhatna a “bunos... (2013.06.19. 21:21) Hírek
  • gionatan: bizony attol fugg hogy mikor es milyen jatekosokat igazolunkle.Belekell huzni!!!!!!!!!!!! (2013.06.13. 15:38) Kontinentális Kupa
  • Jégkorong: @HSC: „Nincs egyenisege” – érdekes egy személyiség…:) „nagykepuskodik a jatekosokkal” – nem csak ... (2013.06.11. 12:39) Hruby újra itthon!

Linkblog

HTML

Utolsó szalmaszál?!

2011.03.23. 18:51 Bobo91

 Nagy valószínűség szerint ma este az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatunk, ami a román bajnokságot illeti. Egyetemi kötelezettségek miatt sajnálatos módon az élő szöveges tudósítás csak a második harmadtól lép érvénybe, de annál nagyobb tisztelettel és erőbedobással.

I. harmad 2-0 a házigazdáknak Virág és Hurtaj hozzájárulásával.

II. harmad

A jelenlegi eredmény eléggé kedvező a csíki gárdának, viszont ez még biztos nem lesz elég.

Nagy helyzet Novák előtt, Polc azonban bravúrosan véd. A kipattanót sem sikerül bekotorni.

Góga is próbálkozik, rögtön utána Hurtaj is próbára teszi Polcot, azonban az utolsó pillanatban ismét a szlovák örvendhet, az eredmény továbbra is változatlan.

06:54 Novák korcsolyázik befele a palánktól, csuklóból elereszt egy lövést, a Becze takarásában semmit se látó Polc pedig már csak a kapu torkából tudja kivenni a korongot (3-0)

Uraljuk a 2. harmadot, a barcaságiak alig tudnak kijönni saját térfelükről.

Nagy helyzet a brassói kapu előtt, a kavarodásban azonban senki sem tudja hol a korong, így oda a helyzet.

Emberhátrányba kerülünk, Kósa a kiállított.

Rögtön felállnak a vendégek, Kozuchnak védenie valója is akad, az ellentámadásból azonban ki profitálhatnánk, Virág kétszer is gólszerzési helyzetbe kerül. A szenvedő alanyok végül a csíkiak, Molnár egy csúnya ütést kap a fejére.

15. perc, továbbra is a hazai fölény dominál, ráadásul emberelőny is segíti a fiúkat.

Hurtaj kerül a jégre, a csapattárs pedig figyelmetlenségből eltalálja a koronggal, fájdalmak közepette segítik le a jégről.

Ismét emberelőny, Szöcske kiállítása vajon segíti a fiúkat az előny növelését tekintően?

II. harmad vége. Jól játszik a csapat az előző két meccshez viszonyítva, látszik a győzni akarás a hazai gárdán, ami már nagyon kellett nekünk is. Megnyugtató az előny, viszont nem szabad kiengedni most, tanulni kell a hibákból és hajtani az utolsó másodpercig.

III. harmad

Hurtaj előtt azonnal helyzet adódik, ám a elmarad a gólszerzés.

02:19 Emberelőnyös helyzetben Novák erőteljes lövését Polc tompítja, de a pakk így is ímmel-ámmal csak a halóba jut. (4-0)

Az eredmény hatására vagy csak kíváncsiságból, de meglepő módon vendég hokis tűnnek fel a szeredai harmadban, Kozuch azonban a helyén van.

08:24 Nagyon akarják a mai győzelmet a fiúk, egy középre bejátszott korongot Petres mértani precizitással helyez a hálóba (5-0).

Továbbra sem hátrálunk, kibéreljük az ellenfél harmadát és folyamatos nyomás alatt tartjuk a Cenk alattiakat.

Emberhátrányban is sakkban tudjuk tartani az ellenfelet, a sorozatos letámadásokat könnyűszerrel megállítjuk.

11.56 Hogy az előbbi állításomat példával is alátámasszam, emberhátrányban Novák és Hruby összjáték végén utóbbi kifekteti a brassói hálóőrt egy emeléssel, a tehetetlenség pedig már előrelátható. (6-0)

17.03 Moldován is beköszön a végszó erejével a brassói kapuba, magabiztos csíki siker van a láthatáron (7-0)

III. harmad vége. És megszületett az, amit már egyesek csak a legmerészebb álmaikban láttak előre, helyreállt a csapat. Végre azt az arcát mutatta a hazai gárda, ami elvárható volt tőle és "kinőtte" a hibáit. Érdekesség és külön dicséretre méltó, hogy a szurkolók is elég szép számban biztatták a mieinket, ennek a gesztusnak is része volt a sikerben! Összejött a szépítés, méghozzá nem is kevés különbséggel, így nagy tervekkel és óriási önbizalommal telítve várhatjuk a pénteki mérkőzést!

68 komment

süti beállítások módosítása